Xenical

 113,90

Categorie: Tag:

Xenical kopen is een effectieve manier om gewichtsverlies te bevorderen. Het zorgt ervoor dat het lichaam minder vet absorbeert en daardoor wordt afvallen makkelijker.

U kunt veilig Xenical bestellen via Treated.com. Alle bestellingen worden door onze geregistreerde artsen nagekeken en bij goedkeuring de volgende werkdag al aangeleverd.

Let op: Wil je Xenical kopen zonder recept? Xenical is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

Hoe gebruikt u Xenical?

Volg bij inname van Xenical nauwgezet het advies van uw arts. Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker. De gebruikelijke dosering Xenical is één capsule van 120 mg bij elke van de drie dagelijkse maaltijden. De capsule kan onmiddellijk vóór, tijdens of binnen één uur na een maaltijd worden ingenomen. De capsule dient met water te worden doorgeslikt.

Xenical moet worden gecombineerd met een goed uitgebalanceerd dieet met een beperkt aantal calorieën dat rijk is aan fruit en groenten en waarbij gemiddeld 30 % van de calorieën afkomstig is van vet. Uw dagelijkse opname van vet, koolhydraat en eiwit moet over drie maaltijden verdeeld worden. Dat betekent dat u in het algemeen een capsule bij het ontbijt neemt, een capsule bij het middagmaal en een capsule bij de avondmaaltijd. Om een optimaal resultaat te bereiken, dient u het gebruik van voedsel dat vet bevat, zoals koekjes, chocolade en lekkere hapjes, tussen de maaltijden te vermijden.

Xenical is alleen werkzaam als er vet aanwezig is. Het is daarom niet nodig Xenical in te nemen als u een maaltijd overslaat of een maaltijd gebruikt waar geen vet in zit.

Als u, om wat voor reden dan ook, uw geneesmiddel niet precies volgens het voorschrift hebt ingenomen, vertel het dan aan uw arts. Anders zou uw arts kunnen denken dat het geneesmiddel niet goed werkt of niet goed wordt verdragen en ten onrechte de behandeling wijzigen.

Als u na 12 weken niet ten minste 5 % van uw lichaamsgewicht, zoals dat werd gemeten bij het begin van de behandeling met Xenical, hebt verloren, zal de arts de behandeling staken.

Xenical is bestudeerd in lange termijn klinische studies die tot 4 jaar duurden.

Heeft u te veel van dit middel gebruikt?

Als u meer capsules hebt ingenomen dan voorgeschreven of als iemand anders per ongeluk capsules heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met een arts, apotheker of ziekenhuis omdat medische hulp nodig kan zijn.

Bent u vergeten dit middel te gebruiken?

Als u een keer vergeten bent het geneesmiddel in te nemen, neem het dan in zodra u eraan denkt, mits het binnen één uur na de maaltijd is en zet daarna de behandeling op de gebruikelijke tijdstippen voort. Neem geen dubbele dosis. Als u meerdere keren vergeten bent het middel in te nemen, neem dan contact op met uw arts en volg zijn/haar advies op.

Verander niet zelf de voorgeschreven dosering zonder overleg met uw arts.

Heeft u nog andere vragen over het gebruik van dit geneesmiddel? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Beschrijving

Wat is Xenical?

Xenical is een medicijn dat wordt gebruikt om obesitas te bestrijden. De orlistat in Xenical zorgt ervoor dat de darmen minder vet uit de voeding kunnen opnemen. Dit resulteert in een verminderde calorie-inname. Het overtollige vet wordt uitgescheiden in de ontlasting. In combinatie met een caloriearm dieet en meer beweging zorgt Xenical voor een snel verlies van overtollig lichaamsvet. Afvallen gaat zoveel sneller. Gezond gewichtsverlies is gemakkelijker te bereiken met Xenical.

Waar wordt Xenical voor gebruikt?

Het is niet mogelijk om Xenical zonder recept te kopen. Het medicijn wordt alleen voorgeschreven aan mensen met overgewicht: u kunt Xenical alleen gebruiken om obesitas te behandelen als u een BMI heeft die hoger is dan 28. Obesitas kan leiden tot veel ziekten, zoals verhoogde bloeddruk, hart- en vaatziekten en diabetes. Xenical helpt u een gezond gewicht te bereiken.

Hoe moet je Xenical gebruiken?

Wanneer u Xenical koopt, krijgt u het product in de vorm van capsules van 120 mg. Slik de capsule door zonder te kauwen en drink een glas water. U moet dit doen vlak voor, tijdens of tot een uur na het eten. Xenical werkt alleen als het voedsel vet bevat. Als u een maaltijd consumeert die weinig of geen vet bevat (zoals magere yoghurt of een rijstwafel), hoeft u geen Xenical-capsule in te nemen. Het is echter niet aan te raden om bewust meer vet te consumeren vanwege deze remedie. Een vettige maaltijd kan leiden tot darmklachten zoals Buikpijn of diarree. Bovendien past een vetrijke maaltijd niet in een caloriearm dieet.

Dosering van Xenical

Tenzij de arts anders voorschrijft, is de gebruikelijke dosis Xenical als volgt:

Volwassenen van 18 jaar en ouder: één xenical capsule driemaal daags vóór, tijdens of binnen een uur na de maaltijd. Inname met behulp van wat vloeistof.
Wanneer u Xenical koopt, ontvangt u altijd een bijsluiter bij het product. Lees de bijsluiter voordat u deze inneemt. Xenical is niet geschikt voor kinderen.

Wanneer moet u Xenical niet gebruiken?

Xenical is niet altijd het juiste gewichtsverliesproduct voor iedereen. Gebruik deze Xenical niet als u:

overgevoelig voor orlistat of voor enig ander bestanddeel van het middel;
lijdt aan chronische malassimilatie of leveraandoening.
Xenical heeft een wisselwerking met een aantal andere medicijnen, waaronder bepaalde anticoagulantia en medicijnen voor schildklieraandoeningen. Het is niet mogelijk om Xenical zonder recept te bestellen en overleg met een arts is verplicht. Informeer uw arts tijdens dit consult altijd over andere medicijnen die u gebruikt, zodat ze op interacties kunnen letten. De Xenical-bijsluiter bevat een compleet overzicht van alle contra-indicaties, interacties en andere informatie.
Zwangerschap, rijvaardigheid en alcohol
Omdat Xenical niet zonder recept verkrijgbaar is, moet u advies vragen aan een arts voordat u het inneemt. Dit advies is vooral belangrijk voor borstvoeding en zwangere vrouwen.
Xenical heeft geen invloed op uw reactievermogen. U kunt zoals gebruikelijk alcohol drinken terwijl u dit geneesmiddel gebruikt. Zorg er echter voor dat alcoholische dranken geen deel uitmaken van een caloriearm dieet.

Xenical Bijwerkingen

Xenical kan bijwerkingen veroorzaken zoals:

  • Darmklachten (zoals buikpijn, een opgeblazen gevoel, vettige stoelgang of diarree);
  • hoofdpijn;
  • een lage bloedsuikerspiegel.

De bijwerkingen van Xenical zijn meestal slechts mild en verdwijnen na een tijdje, darmproblemen kunnen worden voorkomen door minder vet te eten. Als u Xenical koopt, vindt u meer informatie over mogelijke bijwerkingen in de bijsluiter.

1 ervaring voor Xenical

  1. Anoniem

    Ik ben mei 2009 begonnen met het medicijn reductil ( wordt niet meer voorgeschreven ) goede ervaring 16 kilo afgevallen, het lijkt weinig maar mijn arts vind het zeer goed, beter langzaam dan vlug voor het lichaam ook beter. Ben nu Xenical aan het slikken ook dit werkt langzaam maar het gaat goed. Je weel zelf heel goed wat wel en niet mag met eten, ik let door de week echter goed op mijn voeding, ( streng en soms iets minder streng). Het moet niet tussen je oren komen te zitten dat je altijd op moet letten. Als ik dadelijk in mei 25 of natuurlijk meer maar dat gaat zeker lukken kilo’s kwijt ben, dan ben ik zeer ( dik ) tevreden. succes iedereen het soms een zware strijd maar met Xenical gaat dat lukken.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.