Lipo 13 Afslankpillen 60st

 18,93

SKU: 5425004340597 Categorieën: , , Tag:

Lipo 13 helpt kilo’s van de buik, heupen, billen of dijen te verliezen. Afvallen met Lipo biedt verschillende voordelen:

 • Vermindert de opstapeling van vet
 • Onderdrukt de eetlust
 • Verbrandt calorieën en vet

Hoe werkt het?
Lipo 13 afslankpillen danken hun succes aan de 13 actieve stoffen en de “extended release”-technologie. De ingrediënten van Lipo 13 zijn geselecteerd op synergie, ofwel: één ingrediënt werkt, maar de verschillende ingrediënten samen versterken elkaars werking!

De “extended release”-technologie houdt in dat het lichaam de ingrediënten geleidelijk verwerkt. Gedurende de gehele dag profiteer je dus van de unieke actieve ingrediënten van Lipo 13 om snel af te vallen.

Dosering

Het wordt aangeraden 2 capsules Lipo 13 per dag te gebruiken, bij voorkeur 30 minuten voor het ontbijt en de lunch. De capsules kun je het best innemen met 1 á 2 glazen water. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden Lipo 13 2 tot 3 maanden te gebruiken.

Bestel direct online

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

DeOnlineDrogist
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
Gratis verzending

Drogist.nl
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

De naam van de krachtige afslankformule Lipo 13 is gebaseerd op haar 13 unieke en volledig natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten werken samen en vormen een synergie. Dit helpt mannen en vrouwen die willen afslanken aan hun buik, heupen, billen of dijen!Door de unieke tabletten met “Extended Release” technologie worden de ingrediënten geleidelijk aan door het lichaam verwerkt, in plaats van allemaal tegelijk. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat elk tablet op natuurlijke en veilige wijze een maximaal resultaat oplevert!

De voordelen van Lipo 13 op een rij:
Remt de eetlust- Verbrandt calorieën & vet- Vermindert de vetopslag- Stimuleert de stofwisseling- Klinisch bewezen ingrediënten- Voor vrouwen en mannen ouder dan 18 jaar.- Verantwoord afslanken zonder bijwerkingen- Extended Release (XR) tabletten

Gebruiksaanwijzing lipo 13:
Neem 1 tablet voor de maaltijd met 1 à 2 glazen water. Bij voorkeur 1 tablet ’s morgens en 1 tablet ’s middags.

Niet te gebruiken bij:

Dit product is ongeschikt voor iedereen jonger dan 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of wanneer u zwanger wilt worden, bij het geven van borstvoeding, bij bloeddrukklachten, bij aandoeningen aan hart of bloedvaten, bij psychische klachten, bij aandoeningen aan de luchtwegen en/of bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Bij twijfel raadpleegt u een dokter.

Samenstelling per dagdosering:

Citrin HCA (Garcinia cambogia):1500 mg. – Green Tea (Camellia sinensin): 200 mg.- ForsLean 10% (Coleus Forskohlii)  : 200 mg.- Guarana (Puallinia cupana): 150 mg.- Yerba Maté (Ilex paraguariensis) : 150 mg.- L-Carnitine : 100 mg. – Choline Bitartrate : 50 mg.- Magnesium (Magnesium bis-glycinate) : 20 mg.- L-Tyrosine: 15 mg.- BioPerine: 10 mg.- Zinc citrate: 8 mg.- Vitamine B6 (Pyridoxine HCL) : 5 mg.- Chrome (Chromium picolinate): 100 mcg.

LET OP!

Resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet alleen afhankelijk van het gebruik van dit product maar van meerdere factoren. Een klein percentage van de gebruikers kan met dit product binnen korte tijd veel afvallen, maar gewichtsverlies kan niet voor iedereen worden gegarandeerd. Geleidelijk afvallen is het beste. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook om het jojo-effect te vermijden. Als je afvalt is het soms lastig om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen die je nodig hebt. Het kan geen kwaad om uit voorzorg extra multivitamines en mineralen te slikken. Op de verpakking staat hoeveel procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid (ADH) erin zit.Er bestaan geen wondermiddelen die vet binnen no time afbreken. Het belangrijkste is om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Maaltijdvervangers kunnen eventueel het ontbijt of de lunch vervangen.

Extra informatie

Merk

5 ervaringen voor Lipo 13 Afslankpillen 60st

 1. Anoniem

  De winterkilo`s gaan er altijd moeizaam vanaf maar deze fatburner helpt enorm bij het afvallen.

 2. Anoniem

  Je valt zo snel af dat het niet gezond is. Ben er snel mee gestopt.

 3. Anoniem

  Ik heb carbuloss en lipo-13 al een week gebruikt en ben 2,1 kilo afgevallen. Wel ben ik zelf ook op mijn voeding gaan letten.

 4. Anoniem

  Fijne pillen. Ik ben al 12 kilo afgevallen sinds gebruik. Ik ga ze meteen weer bestellen.

 5. Anoniem

  Het is wel belangrijk bij deze pillen om je voedingspatroon te veranderen anders werkt het niet.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *