erectiestoornis

In Nederland heeft ongeveer 14 procent van de mannen ouder dan 18 jaar wel eens last van een erectiestoornis. In totaal gaat het om meer dan 800.000 mannen! Kortom, een probleem van grote omvang. En een kleine geruststelling als u last heeft van erectieproblemen: u bent zeker niet de enige.

Erectiestoornissen kunnen allerlei oorzaken hebben. Gelukkig zijn er ook veel succesvolle behandelmogelijkheden. Op deze website vindt u informatie over erectieproblemen en een overzicht van populaire en betrouwbare hulpmiddelen om uw klachten te verhelpen.

Twijfelt u of u lijdt aan een erectiestoornis? Doe dan de erectiestoornis-zelftest.

Wees altijd voorzichtig met het kopen van erectiemedicijnen op internet. Wij garanderen u dat de informatie op deze website betrouwbaar is. Indien u meer wilt weten over erectiestoornissen en/of behandelmogelijkheden ga dan altijd naar uw huisarts.

De behandeling van erectieproblemen

Volgens de nieuwe richtlijn Erectiele disfunctie voor huisartsen, is het voor een goede behandeling van erectieproblemen belangrijk om de problemen van de patiënt eerst uitgebreid met hem te bespreken. De huisarts stelt dan allerlei vragen. Bijvoorbeeld over de mate waarin de erectie tot klachten leidt en of de erectieproblemen ook echt als een probleem worden ervaren. Wat hierbij belangrijk is voor de huisarts, is of er sprake is van een lichamelijk probleem of van een psychologisch probleem. Als er een psychologisch probleem is, kan de huisarts zelf begeleidende gesprekken voeren met de patiënt of deze doorverwijzen voor counseling of sekstherapie. Als er sprake is van een lichamelijke oorzaak zijn er verschillende andere behandelingsmogelijkheden zoals erectiestoornis pillen of crèmes.

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.