Bang dat je een SOA onder de leden hebt, maar wil je niet naar je huisarts voor een onderzoek? Goed nieuws. Je kunt een SOA-test online bestellen. Snel en 100% anoniem. De SOA-test neem je thuis zelf af en stuur je op naar een laboratorium. De uitslag krijg je discreet toegestuurd.

Bestel SOA-test online:

Hoe werkt het?

Wij werken samen met Testalize.me. Zij bieden testen aan volgens in-vitro diagnostiek (IVD). De tests voldoen aan de eisen van de IVD Richtlijn 98/79/EC. De producten vallen onder de categorie “recipients for specimen” en zijn CE-gemarkeerd. De werking van de test is vastgelegd in een technisch dossier dat door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd wordt gecontroleerd. Op alle producten geldt de wettelijke garantie.

Laboratorium

Een SOA-test die je via PilPil.nl online bestelt is net zo betrouwbaar als bij je huisarts of de GGD. De analyses worden uitgevoerd door Diagnostiek voor U in Eindhoven. Dit huisartsenlaboratorium is ISO-15189 geaccrediteerd. Er wordt geanalyseerd op het platform van Hologic met de PCR-techniek. Hiermee ben je zeker van een correcte uitslag. Uitslagen worden geautoriseerd door een microbioloog. De techniek achter de tests wordt in dit virtuele lab uitgelegd.

 
Sensitiviteit Specificiteit
Chlamydia 95,2 – 100 98,5 – 100
Gonorroe 97,7 – 100 99,6 – 100

Sensitiviteit verwijst naar de mensen die ziek zijn en geeft je informatie over terecht positieve uitslagen. Specificiteit verwijst naar de mensen die niet ziek zijn en geeft je informatie over terecht negatieve uitslagen. Een test met een hoge specificiteit kan dus goed gebruikt worden om met grote zekerheid een aandoening aan te tonen, want hoe hoger de specificiteit hoe hoger de kans dat bij een positieve test de persoon daadwerkelijk de ziekte heeft.

Verpakking

De verzending van jouw lichaamsmateriaal is veilig. Lichaamsmateriaal wordt lucht- en waterdicht verpakt. Bovendien kan de retourbox tegen een stootje. Dit allemaal om jouw sample onbeschadigd en stabiel te houden tijdens transport. De verpakkingen zijn getest en goedgekeurd door het Belgisch Verpakkingsinstituut (IBE-BVI). De retourbox is dan ook toegelaten door PostNL als medische post.

IT

Anoniem testen wordt gewaarborgd door slimme IT-systemen. NAW-gegevens worden vervangen door onherleidbare codes. Deze codes dienen als identificatie. Het code- en uitslagensysteem is beveiligd. De IT is ISO 27001 gecertificeerd. Verbindingen zijn SSL-beveiligd en klantgegevens worden na 14 dagen automatisch verwijderd uit het systeem (op verzoek kan dit ook eerder).

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.