SLAAPPROBLEMEN?

MET DEZE 3 HULPMIDDELEN SLAAP JE ALS EEN ROOS 🌹

Slecht slapen belemmert functioneren

Slaapproblemen hebben een enorm effect op je dagelijkse functioneren. Uit onderzoek blijkt dat 41 procent overdag last heeft van slecht slapen en zich belemmerd voelt.

Veelvoorkomende klachten zijn:

  • concentratieproblemen
  • vergeetachtigheid
  • humeurigheid

Met het ouder worden nemen de problemen met slapen toe. Van de 40- tot 50-jarigen zegt 19 procent slaapproblemen te hebben, van de 75-plussers zelfs 28 procent.

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat meer vrouwen dan mannen slaapproblemen rapporteren. Van alle vrouwen kan bijna een kwart wel eens de slaap niet vatten. Dat is ruim anderhalf keer zoveel als bij mannen (15 procent).

Eindelijk weer eens een goede nacht maken? Wij hebben de beste slaapmiddelen voor je op een rij gezet.

circadin tablets 2mg front

€ 63,75

Circadin gaat slapeloosheid tegen. Het bevat melatonine, een hormoon dat een goede nachtrust bevordert. Melatonine behoort tot een natuurlijke groep hormonen die door het lichaam worden geproduceerd.

  • Gratis bezorgd
  • Volgende dag in huis

Anoniem  

Werkt prima, half uurtje voor her slaapritueel innemen. Zorgt ervoor dat je minder lang piekert en wakker ligt ’s avonds. Betere slaapkwaliteit. 6 weken op voorschrift.

– Vrouw, 31 jaar

Chris Bolleboom 

Ik heb nooit goed kunnen in slaap vallen omdat ik altijd heel mijn dag overliep in mijn hoofd en begon te denken. Sinds ik deze pillen kreeg van de huisarts slaap ik zeker binnen het half uur.

– Man, 18 jaar

Anoniem  

Omdat ik absoluut geen pammetjes wil vanwege verslavende werking, dit middel gaan gebruiken. Het werkt wel gelukkig want ik lig niet meer uren wakker. Voel me weer goed gedurende de dag. Het is wel erg duur, dus als de 21 tabletten op zijn overweeg ik om melatonine 2mg op internet te kopen. Een lagere dosering heeft volgens de slaapexpert Dr Hamburger geen effect. Heeft iemand ervaring met melatonine via internet?

– Vrouw, 62 jaar

€ 35,86

Vita Syntheses 45 activeert het slaap-/waakcentrum in de hersenstam. Ook zorgt het voor productie van melatonine. Dit middel is op zuiver energetische, niet-homeopathische basis samengesteld.

  • Gratis bezorgd
  • Voor 21:30 besteld, morgen in huis

€ 15,41

Valdispert Nacht Melatonine bevat een unieke drievoudige formule van melatonine, valeriaan en slaapmutsje die een natuurlijke slaap ondersteunen. Val sneller in slaap, slaap beter door.

  • Verzendkosten: € 3,95 (gratis va. € 20,-)
  • Voor 21:30 besteld, morgen in huis

Els (47), Maastricht  

Valdispert Nacht helpt mij om toch aan m'n natuurlijke nachtrust te komen.

Floor (43), Hendrik-Ido-Ambacht 

Valdispert Nacht Extra Sterk zorgt ervoor dat ik mijn uren rust in de nacht echt krijg.

Paul (53), Alkmaar 

Wat mij een goed gevoel geeft is dat Valdispert mij helpt met een goede nachtrust, maar mijn lichaam er niet aan went en zelf ook actief blijft om een gezonde slaap te behouden.

Waarom bestellen via PILPIL.nl?

Via PilPil.nl bestel je veilig en discreet 24/7 online gezondheidsproducten. Deze worden aangeboden door betrouwbare aanbieders. Heb je een recept nodig? Dan beoordeelt een arts of je de medicatie mag gebruiken.

Veilig

100% discreet

Snel bezorgd

Heb je vragen? Ons team helpt je graag verder

9.30 – 17.30

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.