Finasteride

 62,60

Finasteride kopen is een goed idee wanneer je last hebt van een vergrote prostaat, oftewel benigne prostaathyperplasie. Dit geneesmiddel remt de testosteronomzet in het lichaam waardoor de vergroting van de prostaat wordt tegengegaan. Deze aandoening komt vooral voor bij mannen boven de 50 jaar oud en Finasteride-tabletten tegen zogenaamde BPH zijn vaak nodig om gezond te blijven.

Je kunt Finasteride veilig en discreet in 5mg-dosis bestellen. Vul de korte medische vragenlijst in die door erkende artsen wordt nagekeken. Levering van medicatie bij goedkeuring de volgende werkdag al! Herhaalrecept voor Finasteride mogelijk.

LET OP: Aangezien dit een generiek medicijn is, kan het merk van het product dat je ontvangt afwijken van de illustratie op deze pagina.

Let op: Wil je Finasteride kopen zonder recept? Finasteride is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Finasteride is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden voor de behandeling van benigne prostaathyperplasie (BPH), ook wel bekend als een ‘vergrote prostraat’. Dit geneesmiddel is de generieke versie van het geneesmiddel Propecia en bevat hetzelfde actieve bestanddeel. Finasteride wordt gemaakt door Milpharm en dient gedurende een lange periode eenmaal daags te worden ingenomen. Dit geneesmiddel remt de omzet van testosteron en zorgt zo van een vermindering van de symptomen.

 1. Eenvoudig in te nemen
 2. Bestrijdt de symptomen
 3. Veel gebruikt geneesmiddel

Een goedaardige vergroting van de prostaat is een aandoening die zich vooral kenmerkt door problemen bij het plassen. Het kan er daarnaast ook voor zorgen dat mannen vaker moeten plassen en dat de urinestraal onderbroken wordt. Sommige mannen met BPH hebben ook wel eens bloed in de urine.

Deze aandoening is niet ernstig en kan makkelijk behandeld worden. Dit houdt echter niet in dat plasproblemen of bloed in de urine genegeerd kunnen worden. Al deze symptomen kunnen namelijk ook op een kwaadaardige aandoening duiden. Het is dus zeer belangrijk dat een arts dit kan uitsluiten voordat u medicatie begint te nemen.

De prostaat is verantwoordelijk voor de aanmaak van de vloeistof die samen met sperma het ejaculaat vormt. BPH treedt op wanneer de prostaat, die zich tussen de penis en blaas bevindt, opzwelt en een obstructie veroorzaakt doordat het op de plasbuis druk uitoefent.

Waarom BPH optreedt is nog niet volledig bekend. Deze aandoening komt vooral voor bij mannen die ouder zijn dan 50 en men denkt dat het te maken heeft met de verhoogde omzet van testosteron naar dihydrotestosteron. Geneesmiddelen zoals finasteride remmen dit proces. Deze geneesmiddelen bereiken dit door de activiteit van het enzym 5-alfa-reductase te beperken. Dit enzym is namelijk verantwoordelijk voor de omzet van testosteron en een verminderde activeit heeft als gevolg dat er minder dihydrotestosteron wordt aangemaakt.

Lees ook: Finasteride bijsluiter

12 ervaringen voor Finasteride

 1. Anoniem

  Ik gebruik dit medicijn al jaren. Ik begon kaal te worden en je kon vanaf mijn voorhoofd zo naar het midden van mijn hoofd kijken (door mijn haren heen). Sinds ik de tabletten slik zijn haren weer teruggekomen en nu kan niemand geloven dat ik ooit kalend was. Ik kan het iedereen aanraden. Wacht niet te lang, want als het haar echt weg is, komt het niet meer terug. Ik snij de 5mg tablet in 4 stukken. Dit scheelt echt heel veel geld. Ik betaal slechts 60 euro per jaar voor deze medicatie.
  – Man, 36

 2. Anoniem

  Ik gebruik Finasteride nu ruim 1- 1/2 jaar. Ik ervaar zelf bijna geen bijwerkingen hoewel ik op dit moment wel iets in een bedrukte stemming zit zoals op de bijsluiter vermeld, maar dat komt ook door een stressvolle periode die ik pas heb gehad. Bijwerkingen waren volgens de bijsluiter meestal van voorbijgaande aard en dit denk ik ook.
  – Man, 41

 3. Anoniem

  Plasproblemen ’s nachts. 3x à 4x per nacht moest ik naar het toilet. Na enkele weken merkbaar resultaat. Nadien nog maar 1x per nacht. Bijverschijnsel na enkele jaren is een toename van hoofdhaar en afname van borst- en rughaar. Geen nadelige bijverschijnselen dus.
  – Man, 58

 4. Anoniem

  Ik was 18 jaar toen ik met dit middel begon. Ik heb zware acne gehad en heb hier 8 maanden roaccutane voor gebruikt. Pure rotzooi, maar wel zeer effectief. Dit heeft zo’n schop tegen mijn hormonen aangegeven dat er bij mij zeer vroeg kaalheid optrad. Wanhopig ben ik toen naar de dokter gestapt. Ik was eigenlijk nog een puber, mijn libido was sky high. Het zal wellicht van persoon tot persoon verschillen, maar ik heb bij dit middel nooit last ondervonden van erecties of zaadlozingen. Ik kwam altijd al redelijk lastig klaar, maar de hoeveelheid is ook niet afgenomen. Er is bij mij zichtbaar verschil gekomen, mijn kruin is volledig vol gegroeid en mijn inhammen zijn sterk verminderd. Ik begon echt een pluis kuiken te worden en mijn haar ziet er nu zeer gezond uit. Hoewel de propecia veel voor mijn haar heeft gedaan, werden de meeste haren bij mijn inhammen niet veel langer dan 4 cm, daarom heb ik dit aangevuld met een haartransplantatie. Met succes! Ik ben zeer blij dat het middel bestaat, zonder had ik waarschijnlijk op mijn 21e een vleespet gehad. Ik gebruik dit middel nu tijdelijk met Lexapro (anti depressiva) vanwege een PTSS, zelf met dit middel ben ik nog niet gecastreerd, wel is waar minder libido e.d. maar blijkbaar is de spirit niet kapot te krijgen haha.
  – Man, 24

 5. Anoniem

  Na langer dan een jaar dit te gebruiken ondervind ik geen last. wel in het begin een beetje steken in mijn (rechter)bal, maar dit was mij niet storend. Mijn libido is zeer voldoende en de zaadlozing hetzelfde als voorheen. Het reageerd wel op mijn haar. Ineens krijg ik hier en daar juist meer uitval, maar tegelijk voel ik onder mijn haar dat er nieuwe haar is dat dikker begint te worden. En ik krijg juist het gevoel iets meer volume te krijgen. Ik heb wel nog steeds mijn beginnende inhammen gehouden. Ik vertrouw in mijn medicatie en vind dit ook erg belangrijk. Toevoeging: Sinds maart gebruik ik dit ook in combinatie met Minoxidil.
  – Man, 32

 6. Anoniem

  Nog te kort gebruikt om ervaring te hebben. Wat mij wel opvalt is dat ik Tamulos voor ontspannen spieren niet hoef te gebruiken. Daar ik dit middel gebruik nadat Combodart wegens klachten is gestaakt.
  – Man, 70

 7. Anoniem

  ivm goedaardige prostaatvergroting heeft de specialist mij 8 jaar geleden finasteride 5 pch voorgeschreven, in begin heb ik last gehad van verschillende bekende bijwerkingen, op dit moment heb ik veel minder last van de bijwerkingen, dit medicijn slik samen met tamsulosine 0,4mg beide medicijnen werken uitstekend, regelmatig laat ik mijn psa en bloed controleren bij de huisarts, een van de positieve bijwerking van dit medicijn is het bevorderen van de haargroei, soms negatieve bijwerking erectie stoornis, hiervoor cialis voorgeschreven gekregen van de huisarts indien nodig slik ik dat
  – Man, 65

 8. Anoniem

  Finasteride is overigens een perfect castratiemiddel: je Libido verdwijnt vrijwel totaal. Ideaal als je alleenstaand bent maar hinderlijk als je een relatie hebt.

 9. Anoniem

  werkt goed ik heb geen haaruitval meer. ik ervaar geen bijwerkingen.

 10. Anoniem

  Werkt goed maar wel steeds minder. Samen met proscar 2,5 mg. Moet vermoedelijk dosis verhogen, maar uroloog gaat daarin niet mee. Zij kiest voor een prostaatoperatie waar ik niets voor voel omdat mijn vader een week na een soortgelijke ingreep overleed, mijn oom het nog tien dagen volhield en mijn broer nu, vijf jaar na eenzelfde ingreep, nog steeds met klachten het ziekenhuis bezoekt.

 11. Anoniem

  Dit medicijn in samengebruik met amlodipine, tege hoge bloeddruk en matig alcoholgebruik leidt bij mij tot een sterke verhoging van de leverwaarden.

 12. Anoniem

  Dit medicijn heb ik gekregen voor de urine wegen,zwakke straal en na druppelen nu gebruik ik het sinds weken en ik heb er baat bij .na drie maand moet het effect erg voelbaar zijn dus afwachten maar het gaat vooruit de andere medicijne is voor trombose bloed verdunner [haar uit val] en de Zandos is een medicijn voor de bloeddruk en dat werkt uitstekend bloed druk is op het moment constant hopende dat u wat aan deze informatie heeft Vgr George

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.