Vitaros

142,50

Categorieën: , Tags: ,

Vitaros kopen is een goede wijze om op een niet-invasieve manier uw erectiestoornissen te verhelpen. Deze crème bevat alprostadil en wordt plaatselijk aangebracht. Zo is het mogelijk om harde erecties te krijgen en geslachtsgemeenschap te hebben. Dit geneesmiddel begint al na 5 minuten te werken.

Wilt u Vitaros kopen? U kunt Vitaros bestellen door een medische vragenlijst in te vullen op Treated.com. Uw antwoorden worden door een geregistreerde arts bekeken. Als de arts vindt dat u Vitaros veilig kunt gebruiken, ontvangt u deze erectiecrème vaak de volgende dag al. Alle medicatie en dus ook Vitaros wordt in discrete verpakking opgestuurd zodat niemand weet dat u erectiemiddelen bestelt. Ontdek of Vitaros uw seksleven kan helpen verbeteren.

DokterOnline

24/7

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Hoe gebruik ik Vitaros?

Het gebruik van VITAROS® vereist 6 eenvoudige stappen, zonder pijnlijke injecties of pellets.
Bekijk de instructievideo om optimale resultaten te bereiken of bekijk de stappen in de bijsluiter.

NA 5 TOT 30 MINUTEN WERKT VITAROS AL

VITAROS is een gemakkelijk te gebruiken erectiestoornissen crème die snel in de bloedvaten van de penis wordt opgenomen, binnen 5 tot 30 minuten na toediening zijn werking doet en tot 2 uur aanhoudt.

VITAROS WERKT WANNEER HET RECHTSTREEKS TOEGEPAST WORDT IN DE URETHRA

Volg voor optimale resultaten de stapsgewijze handleiding en breng de crème voorzichtig aan in de urethra. In een klinische studie meldden 9 van de 10 patiënten die VITAROS® gebruikten, verbeterde erecties gedurende een periode van 6 maanden.

NEEM DE CONTROLE OVER UW ERECTIEPROBLEEM

Misschien wilt u gewoon oefenen met VITAROS, zodat u het kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt zonder de drukte van voorbereiding of nauw toezicht van uw arts of verpleegkundige.

Waar moet ik op letten wanneer ik Vitaros gebruik?

De AccuDose applicator mag slechts 1 keer gebruikt worden. Er mag slechts één applicator per keer gebruikt worden. Ga voor het gebruik van Vitaros eerst plassen want het kan namelijk zijn dat er wat Vitaros crème met de urine mee naar buiten komt. Vitaros is geen afrodisiacum, een middel dat wordt gebruikt met het doel de geslachtsdrift te stimuleren. Door het gebruik van dit erectiemiddel raak je dus niet opgewonden. Zoals bij veel erectiesoortnis pillen heb je ook bij Vitaros eerst de gebruikelijke seksuele stimulatie.  Na deze natuurlijke prikkels doet Vitaros de rest van het werk doet om een erectie te krijgen, zie ook de video van apotheker Johan te Biesebeek hierover.

Het kan 5 – 30 minuten duren voordat Vitaros effect begint te hebben en de werkingsduur verschilt per man. Meestal houdt het effect 1 tot 2 uur lang aan.
Het kan zijn dat jouw penis warm, vol en gevoelig aanvoelt na gebruik. Volgens de bijsluiter is dit normaal en niets om je zorgen over te maken. Dit effect kan een paar uur na het gebruik van Vitaros aanhouden. Je erectie kan kort na de zaadlozing aanhouden. Indien je erectie na 4 uur nog niet weggaat is het van belang dat je medische hulp inschakelt.

Vitaros is in twee doseringen beschikbaar. Wanneer een dosering te weinig effect heeft kan uw arts een hogere dosering voorschrijven.
Je dient Vitaros niet vaker dan één maal per 24 uur te gebruiken. Gebruik niet meer dan 3 doseringen per week. Vitaros crème biedt geen bescherming tegen SOA’s en zwangerschap. U dient hiervoor gebruik te maken van condooms.

Hoe bewaar ik Vitaros?

Vitaros moet in de koelkast bewaart worden bij een temperatuur tussen de 2°C en 8°C. Let erop dat het erectiemiddel niet ingevroren wordt.
De sachets mogen 3 dagen lang buiten de koelkast bewaard worden indien de temperatuur niet hoger is dan 25°C. Indien je het product niet binnen deze 3 dagen gebruikt dien je het sachet ongebruikt weg te gooien.

Wat moet ik doen als ik vragen over het gebruik heb?

Raadpleeg altijd je arts met vragen over Vitaros. Indien je iets ongewoons opmerkt of er treden bijwerkingen op is het aan te raden het gebruik te stoppen en direct met je arts te overleggen. Jouw (online) arts kan altijd een andere dosering voorschrijven of gebruik van een alternatief erectiemiddel voorstellen.

Waar kan ik Vitaros kopen?

Je kan natuurlijk altijd bij de huisarts langs om een recept voor Vitaros te krijgen maar er is tegenwoordige ook de mogelijkheid om discreet Vitaros te kopen via de online apotheek. Een goede online apotheek zal altijd een online consult bij u afnemen, waarna artsen zullen beoordelen of u de medicatie veilig kunt gebruiken.

Producent erectie creme

Farmaceutisch bedrijf Takeda is de producent van Vitaros.  Dit bedrijf is onder andere gevestigd in Hoofddorp aan de Jupiterstraat 250. Het farmaceutische bedrijf richt zich al 235 jaar op de ontwikkeling en levering van geneesmiddelen. Takeda zet zich in voor een betere gezondheid van mensen wereldwijd. Dit erectiemiddel is binnen de EU goedgekeurd voor gebruik.

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Vitaros” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

leitra orodispersibletablets 10mgmuse 1urethralstick 1000mg