Vardenafil

 48,79

Categorie: Tag:

Vardenafil kopen kan sinds oktober 2018 als generieke variant op de door Bayer geproduceerde erectiepil Levitra. Het verhelpen van erectiestoornissen en het krijgen van stijve, harde erecties wordt door dit erectiemiddel weer mogelijk en uw seksleven wordt zo verbeterd. Vardenafil bestellen kan in de doseringen 5mg, 10mg en 20mg.

Je kunt er ook voor kiezen om Vardenafil niet thuis te ontvangen en je pakketje naar een UPS Access Point te laten sturen.

Let op: Wil je Vardenafil kopen zonder recept? Vardenafil is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Over Vardenafil

Je kunt de erectiepil Vardenafil kopen op recept om zo erectiestoornissen aan te pakken. Deze erectiemedicatie is een generieke versie van de door Bayer geproduceerde erectiepil Levitra waarvan het patent in oktober 2018 is verlopen.

Hierdoor mogen nu ook andere farmaceutische bedrijven een generieke versie van Levitra produceren en aanbieden. Deze medicatie is werkzaam doordat het de druk op de bloedvaten vermindert en de bloedtoevoer naar de penis zo verbetert. Je kunt online Vardenafil bestellen in de doseringen 5mg, 10mg en 20mg.

Oorzaak erectiestoornis

Bij een erectiestoornis is het niet of zeer moeilijk mogelijk om een goede erectie te krijgen en te behouden. Dit is een veelvoorkomend problemen en ongeveer de helft van alle mannen van 40 jaar en ouder heeft hiermee te maken. Soms kunnen erectieproblemen vanzelf weggaan maar bij mannen waarbij erectieproblemen aanhouden is er soms medicatie nodig.

Er zijn verschillende mogelijk oorzaken van erectiestoornissen, wat ookwel bekend staat als impotentie of ED. Er kunnen emotionele en psychologische oorzaken van impotentie zijn, zoals de druk van een nieuwe relatie, werkstress of depressie. Leefstijl en gewoonten zoals roken, alcoholgebruik, niet genoeg bewegen en ongezond eten kunnen bijdragen aan erectiestoornissen.

In sommige gevallen kunnen er fysieke redenen voor erectiestoornissen zijn, denk hierbij aan hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol of diabetes (suikerziekte). Als je dus erectieproblemen krijgt die aanhouden, is het verstandig om langs de huisarts te gaan om onderliggende oorzaken uit te sluiten.

Bij het behandelen van erectiestoornissen kan de arts veranderingen in leefstijl aanraden om symptomen van impotentie te verhelpen, zoals minder alcohol drinken, stoppen met roken en meer sporten. Toch kan het nodig zijn om erectiepillen op recept te gebruiken.

Generieke Levitra

Vardenafil is een vorm van PDE5-remmers en deze impotentiebehandeling werd ontwikkeld door Bayer in 2003. Het monopolie op deze medicatie verliep in oktober 2018 waardoor andere fabrikanten nu ook Vardenafil mogen produceren en verkopen.

Actieve bestanddelen

PDE5-remmers verwijden vernauwde bloedvaten aan de basis van de penis. Symptomen van erectiestoornissen worden vaak veroorzaakt door een slechte bloedtoevoer naar de penis waardoor de bloedvaten vernauwen. Door het weer mogelijk te maken om bloed door de penis te laten vloeien helpt Vardenafil mannen om weer een harde erectie te krijgen.

Lees ook: Vardenafil bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Vardenafil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.