Sildenafil

59,20

Categorieën: , Tags: , ,

Sildenafil is de generieke versie van Viagra. Deze erectiepil werkt op precies dezelfde manier, wordt door Teva en Actavis geproduceerd en Sildenafil is dan ook goedgekeurd voor gebruik binnen de EU.

Let op: Wil je Sildenafil kopen zonder recept? Sildenafil is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

DokterOnline

24/7

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Wilt u Sildenafil kopen? U kunt via de bestelknop Sildenafil bestellen door een medische vragenlijst in te vullen. Uw antwoorden worden door Treateds arts bekeken en als deze arts vindt dat u Sildenafil veilig kunt gebruiken ontvangt u deze erectiepil binnen 24 uur. Al onze medicatie en dus ook Sildenafil wordt altijd in discrete verpakking opgestuurd zodat niemand weet dat u erectiepillen besteld.

Wilt u uw Sildenafil liever niet thuis laten afleveren? Ook dat kan! Vink tijdens het Sildenafil kopen aan dat u gebruik wilt maken van een UPS Access Point en haal uw Sildenafil op bij een door u gekozen winkel bij u in de buurt.

LET OP: Aangezien dit een generiek medicijn is kan het merk van het product dat u ontvangt afwijken van de illustratie op deze pagina.

sildenafil bijsluiter

5 ervaringen voor Sildenafil

 1. Anoniem

  Sildenafil hielp en verbeterde mijn sexleven. Overigens bleek het niet meer gebruiken van Tamsulosine de erectieproblemen ook aanzienlijk te verminderen (en eigenlijk ook op te lossen 🙂 ) waardoor sildefanil sindsdien niet meer nodig is.
  – Man, 58

 2. Anoniem

  Na inname pil werkt meestal ergens pas na twee of drie uur ietsjes ( ietsjes ! ) hard en als die onnodig is, en bovendien kort van ong. uurtje werking van pil aan de gang ong.is dus geen 4 uurtjes zoals aangegeven is .. Tenslotte het werkt dus bij mij niet op tijd van standaard aangegeven half uurtje of uurtje voor activiteit …
  – Man, 58

 3. Anoniem

  Ik gebruik dit pilletje 50 mg een maand het help zeer goed breek het pilletje in de midden door en het werk nog prima bij de helft ander half uur wat ruim voldoende is Ik gebruik het pas als het nodig is en niet een half uur van te voren ik krijg dit medicijn op dokters voorschrift via de apotheek , moet het wel zelf betalen en het is op deze manier veilig omdat het dan in de gaten word gehouden De erectie problemen zijn veroorzaakt door chemotherapie die ik heb ondergaan
  – Man, 68

 4. Johan Olie

  sinds kort nieuwe vriendin maar hij haakte al af voor ik kon beginnen bij controle bij de internist dit probleem aangegeven 100 mg voorgeschreven gekregen om te proberen 1 pil in vieren gehakt toch een beetje (eng) ik kan zelf uitmaken of ik hard wil worden dus voelt heel natuurlijk aan voor ons beiden ik heb ongeveer 2 uur om aan de slag te gaan dan heb ik succes!!! mokerhard en ik kan lang volhouden dus vriendin is zeer blij en ik ook we zijn er zeer blij mee zoals je snapt en vrijwel geen bijwerkingen soms een beetje verstopte neus jammer dat het duur is en je het zelf moet betalen ondanks dat de gemeenschap er zeker voor zorgt dat ik normaal functioneer en daardoor helemaal geen depressieve gevoelens meer heb
  – Man, 51

 5. Anoniem

  Ik gebruik dit pilletje 50 mg al een jaar het help zeer goed onder tussen breek het pilletje in de midden door en het werk nog prima bij 50 mg hield de werking bijna 4 uur aan bij de helft ander half uur wat ruim voldoende is Ik gebruik het pas als het nodig is en niet een half uur van te voren ik krijg dit medicijn op dokters voorschrift via de apotheek , moet het wel zelf betalen en het is op deze manier veilig omdat het dan in de gaten word gehouden De erectie problemen zijn veroorzaakt door langdurig gebruik van staties
  – Man, 65

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

levitra 5mgcaverject 10 mg