Levitra

 82,70

Categorie: Tag:

Levitra is een erectiepil die wordt gebruikt tegen erectiestoornissen. Producent Bayer heeft Levitra in Europa op de markt gebracht en deze erectiepil wordt vaak aangeraden wanneer u bij andere erectiepillen te veel last heeft van bijwerkingen. Zo kunt u, ook met bijwerkingen of bepaalde gezondheidsaandoeningen, alsnog erectiestoornissen aanpakken en door gebruik van Levitra erecties krijgen die harder zijn en ook nog eens langer duren.

Let op: Wil je Levitra kopen zonder recept? Levitra is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

DokterOnline

24/7

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
TIP!

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Wilt u Levitra kopen? U kunt via de bestelbutton Levitra bestellen bij Treated door een medische vragenlijst in te vullen. Uw antwoorden worden door hun arts bekeken en als hun arts vindt dat u Levitra veilig kunt gebruiken ontvangt u deze erectiepil de volgende dag al. Al onze medicatie en dus ook Levitra wordt altijd in discrete verpakking opgestuurd zodat niemand weet dat u erectiepillen besteld.

Wilt u Levitra liever niet thuis laten afleveren? Ook dat kan! Vink tijdens het Levitra kopen aan dat u gebruik wilt maken van een UPS Access Point en haal uw Levitra op bij een door u gekozen winkel bij u in de buurt. Dit is ook zeker een aanrader als u overdag niet thuis bent en u Levitra liever buiten kantooruren ophaalt.

levitra bijsluiter

1 ervaring voor Levitra

  1. Anoniem

    Door ziekte van Lyme moeite met erectie krijgen en erectie houden. Stress daarom veroorzaakt de rest van de problemen. Voor mij: Minimaal 1 uur vóór sex innemen, na 1,5 – 2 uur op volle kracht, daarna wordt het minder. Ik neem een half tablet, 10 mg. en kort voor de sex nog 1 kwart tablet. Dit medicijn werkt beter dan Cialis, dat geeft veeeeel te veel bijwerkingen voor mij.
    – Man, 54

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.