Valdispert Nacht Melatonine Tabletten

 17,49

Valdispert Nacht Melatonine bevat een unieke drievoudige formule van melatonine, valeriaan en slaapmutsje die een natuurlijke slaap ondersteunen.

Zo helpt de lichaamseigen stof melatonine bij het sneller in slaap vallen, bevordert valeriaan een natuurlijke nachtrust en helpt het slaapmutsje om deze natuurlijke slaap te behouden.

Bestel direct online

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Algemeen
Valdispert Nacht Melatonine bevat een unieke drievoudige formule van melatonine, valeriaan en slaapmutsje die een natuurlijke slaap ondersteunen. Zo helpt de lichaamseigen stof melatonine bij het sneller in slaap vallen, bevordert valeriaan een natuurlijke nachtrust en helpt het slaapmutsje om deze natuurlijke slaap te behouden.

Dosering
Eén uur voor het slapen gaan 1 tablet in zijn geheel met water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts.

Dit product mag niet worden gebruikt als je antidepressiva of migrainemiddelen neemt. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Valdispert Nacht Melatonine Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *