ThermaCare Kompressen bij Rugpijn

 14,74

SKU: 8712769022873 Categorieën: , , Tag:

ThermaCare bij Rugpijn zijn ideale, zelf verwarmende kompressen om pijn aan de rug en schouders effectief te verlichten. Deze pijn kan ontstaan door bijvoorbeeld ten gevolge van spierspanning, verrekking, stijfheid, verstuiking of artrose. Het ThermaCare Rugpijn kompres werkt tot wel 8 uur lang in kan daardoor diep in het lichaam trekken. De vorm van het kompres sluit perfect aan bij de rug en schouder waardoor precies die plek van het lichaam wordt bereikt waar de pijn zit. Bovendien is het kompres zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder normale kleding kunt dragen.

Bestel direct online

Drogist.nl
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,99 (gratis va. € 20,-)

DeOnlineDrogist
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

3 ervaringen voor ThermaCare Kompressen bij Rugpijn

  1. Inge

    Mijn echtgenoot heeft veel last van lage rugpijn en dit gebruikt hij dan regelmatig. De kompressen breng je (met wat hulp) aan en ze blijven de hele dag goed zitten. Je mag een langdurige, zachte warmte verwachten…geen wondermiddel, maar wel deugddoend.

  2. Nick

    Deze rug compressen geven gedurende een lange periode een stelselmatige warmte af , waardoor de rugspieren ontspannen aanvoelen en je meer beweginsvrijheid hebt. Zit zeer comfortabel rond je middel.

  3. Mieke

    k heb al sinds mijn tienerjaren last van rugpijn. Ik heb alles geprobeerd om er zo weinig mogelijk last van te hebben maar de pijn bleef altijd. Sinds enkele jaren gebruik ik de Thermacare zelfverwarmende kompressen. Dit is echt het beste product ooit om je rugpijn te verlichten. Ik doe het aan als ik opsta en het blijft de hele dag warm. Meestal hou ik het zelfs aan als ik ga slapen omdat het dan nog steeds een beetje warmte afgeeft. Het is zeker aan te raden!

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *