Nasaline Neusdouche bij hooikoorts en verkoudheid

 19,95

SKU: 894321000722 Categorieën: , Tag:

Nasaline wordt door de medische wereld erkend als het meest geschikte apparaat om de neus te spoelen bij verkoudheid en griep. Het geeft meteen verlichting en voorkomt ophoping van virussen. Je voelt je snel een stuk beter en kunt weer vrij ademen. Nasaline: – Verzacht de nasale holten – Spoelt stof, pollen en irriterende stoffen weg – Ontstopt en zorgt meteen voor verlichting van druk en pijn

Bestel direct online

Vitaminstore
openingstijden

Bestel voor
22:00

verzending

Overmorgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

3 ervaringen voor Nasaline Neusdouche bij hooikoorts en verkoudheid

  1. margreet anceaux

    Werd in december verkouden, kocht in februari de neusdouche. Ik was met twee dagen van de hardnekkige verstopping af.

  2. SR

    Ben ongeveer een jaar geleden begonnen met het gebruik van de Nasaline, Ik kocht het omdat ik last heb van hooikoorts en gevoelig ben voor stof. Toen ik het voor het eerst gebruikte merkte ik al het verschil! Al snel had ik steeds minder pilletjes en neusspray nodig! Dit jaar heb ik nog geen pilletje of spray nodig gehad! Het is eigenlijk ook hartstikke logisch, want je spoelt alle stofdeeltjes\pollen eruit. In het begin is het even een rot gevoel, maar het went snel en het voelt gelijk schoon en goed aan! Ben er hartstikke tevreden mee en kan het iedereen aanraden!

  3. E.deWit

    Makkelijk in gebruik en werkt goed. Het spoelt alles lekker door. En daarbij hoort het inderdaad uit je andere neusgat te lopen. Aanrader voor mensen die snel verstopt zitten en er lang last van hebben.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *