SOA Test – Chlamydia Test (Man)

 59,99

SKU: 8719326568492 Categorieën: , Tag:

Chlamydia Test

Door middel van deze test kunt u zich laten testen op Chlamydia. U ontvangt een overzichtelijke gebruiksaanwijzing die u zal begeleiden gedurende het afname proces. Klik hier voor extra informatie over Chalmydia.

Hoe het werkt:

Na ontvangst van uw bestelling, ontvangt u de test op het door u aangegeven adres. Vervolgens wordt het testpakket in een discrete verpakking naar u verzonden.

Na aankomst van het testpakket, neemt uzelf het lichaamsmateriaal af, dit kan door middel van een wattenstaafje bij vrouwen en urine bij mannen.

Na afname stuurt u het afnamemateriaal in de meegeleverde retourbox terug naar ons laboratorium. De retourbox kan eenvoudig worden verzonden in de oranje PostNL brievenbus en op de retourbox hoeven geen postzegel.

Binnen 2 werkdagen na aankomst van uw afname in het laboratorium ontvangt u de uitslag.

Wij werken samen met een ISO-gecertificeerd laboratorium, omdat wij op deze manier de betrouwbaarheid van onze testen kunnen garanderen.

Betrouwbaarheid

De Chlamydia test wordt uitgevoerd door een laboratorium, waardoor wij een hoge betrouwbaarheidswaardes kunnen garanderen, kijkend naar sensitiviteit en specificiteit.

De sensitiviteit van een geneeskundige test is het percentage terecht positieve uitslagen onder zieke personen.

Sensitiviteit Chlamydia:
Zelfafname swab vrouwen: 97.2-100%
Urine mannen: 95.2-100%

De specificiteit van een test is het percentage terecht negatieve testuitslagen onder niet-zieke personen.

Specificiteit Chlamydia:
Zelfafname swab vrouwen: 98.5-100%
Urine mannen: 99.8-100%

Een positieve testuitslag

Wanneer uw testuitslag postief is dan betekent dit dat er infectiestoffen zijn gedetecteerd in uw afnamemateriaal en er een behandeling nodig is.

Een negatieve testuitslag

Wanneer uw testuitslag negatief is dan betekent dit dat er geen infectiestoffen zijn gedetecteerd in uw afnamemateriaal. Het is hierbij wel belangrijk dat u rekening heeft gehouden met de windowfase.

Incubatietijd

Incubatietijd Chamlydia: 14 dagen

De incubatietijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat de ziekte aan te tonen is in een test. Houdt u daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test.

Test u Chlamydia eerder dan de aangegeven incubatietijd van 14 dagen dan adviseren we u in het geval van een negatieve uitslag de test na de incubatieperiode te herhalen en in de tussentijd veilig te vrijen.

Bestel direct online

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “SOA Test – Chlamydia Test (Man)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *