MYK-1: crème voor voetschimmel en zwemmerseczeem

 9,95

MYK-1 ondervangt schimmels van de huid, zoals Candida. De schimmeldodende werking begint direct na het aanbrengen. De actieve stof in MYK-1 is sulconazol. Sulconazol is sinds 1986 internationaal op de markt. MYK-1 crème is vrij verkrijgbaar bij apotheek of drogist en ook eenvoudig online te bestellen zonder dat je een recept nodig hebt.

Bestel direct online

Vitaminstore
openingstijden

Bestel voor
22:00

verzending

Overmorgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

DeOnlineDrogist
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Drogist.nl
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Over MYK-1

MYK-1 crème is een geneesmiddel voor de behandeling van huidinfecties, veroorzaakt door schimmels (mycosen). Het kan gebruikt worden bij zwemmerseczeem, atleetvoet en andere aandoeningen van de voet veroorzaakt door schimmels.

Daarnaast kan de crème ook gebruikt worden bij aandoeningen van de onbehaarde huid, veroorzaakt door huidschimmels. Ook geschikt bij Pityriasis versicolor, een aandoening van de huid (vooral op de borst, schouders en rug) met licht schilferende, soms jeukende, vlekken. Tevens is het geschikt bij aandoeningen van de huid veroorzaakt door candida, een gist.

Hoe te gebruiken?

Breng de crème op het te behandelen huidoppervlak aan. Gebruik een hoeveelheid crème die voldoende is voor het te behandelen huidoppervlak. Masseer voorzichtig totdat het product is ingetrokken in de bovenste huidlaag.

Gebruik geen luchtdicht verband. Behandel een- of tweemaal per dag. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week na het geheel verdwijnen van de huidafwijking.

Bij voetschimmel is een behandeling van vaak 6 weken nodig.
Bij huidschimmel aan de romp en huidplooien: 4 weken.
Bij pityriasis versicolor: 2 weken.

Stop de behandeling niet voortijdig wanneer binnen de termijn verbetering optreedt. Het is van het grootste belang dat de behandeling wordt voortgezet. Zo voorkom je dat de infectie zich opnieuw voordoet.

MYK-1 is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor sulconazol, voor een ander imidazolderivaat of een van de andere bestanddelen van de crème. Niet geschikt tijdens de zwangerschap en/of borstvoedingsperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren. Wordt je klacht na 28 dagen niet minder, of wordt die zelfs erger? Neem dan contact op met je arts.

Ingrediënten

De actieve stof in dit middel is sulconazolnitraat, 1 g hydrofiele crème bevat 10 mg sulconazolnitraat.
De andere hulpstoffen in dit middel zijn Cetylalcohol – Stearylalcohol – L-Ascorbylpalmitaat (E304) – Glycerolstearaat en macrogol 100 stearaat – Isopropylmyristaat – Polysorbaat 60 (E 435) – Propyleenglycol (E1520) – Sorbitaanmonostearaat (E49I) – Natriumhydroxyde (E524) – Gezuiverd water.

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “MYK-1: crème voor voetschimmel en zwemmerseczeem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is deze crème ook geschikt voor schimmelnagels?

Deze crème is niet geschikt voor schimmelnagels.