Reactine Cetirizine 10mg Tabletten 7st

 5,66

SKU: 3574661220406 Categorieën: , , Tag:

Reactine Cetirizine 10mg Tabletten zijn bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar voor de verlichting van: – Neus- en oogklachten die verband houden met seizoengebonden en niet-seizoengebonden allergische rhinitis- Chronische netelroos (chronische

Bestel direct online

DeOnlineDrogist
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Drogist.nl
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

2 ervaringen voor Reactine Cetirizine 10mg Tabletten 7st

  1. Man

    Na jaren andere medicijnen zonder veel effect (o.a. claritine) waar ik erg moe van werd eindelijk iets waar ik gelukkig geen bijwerking mee heb. Wel tijdens de heftigste perioden soms in de middag nog een licht branderig gevoel in m’n ogen (ik zal de gesplitste dosering nog proberen).

  2. Vrouw

    Reactine helpt bij mij goed, behalve als er erg veel pollen in de lucht zitten (dan werken ze wel verlichtend maar gaan de klachten niet over). Heb nu als tip gekregen van de huisarts om ’s ochtends (bij opstaan, rond 07:00) een halve en ’s middags (rond 14:00) een halve te nemen, zodat de hooikoorts in de ergste periode het meest wordt onderdrukt. Bijwerking waar ik last van heb is droge mond en vermoeidheid. Ik heb gewoon altijd een flesje water bij de hand en neem af en toe een kauwgompje of pepermuntje (helpt ook een beetje tegen de benauwdheid) en probeer zo veel mogelijk te slapen (op tijd naar bed!) tijdens het slapen heb ik er tenminste ook geen last meer van..

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *