Extra informatie
Merk |
---|
€ 13,50
Sukrin+ nu ook in handige sticks! Sukrin+, het gezonde en natuurlijke alternatief voor suiker, zonder calorieën!
Wil je je suikerconsumptie beperken en kunstmatige zoetstoffen vermijden? Dan zijn de Sukrin+ suikersticks het perfecte alternatief.
Sukrin+ is twee keer zo zoet als gewone suiker. Sukrin:1 is net zo zoet als gewone suiker.
Sukrin+ is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin+ kunnen niet opgenomen worden door het lichaam. Daardoor is het uitermate geschikt voor diabetes patiënten en mensen die een koolhydraat-arm dieet volgen.
Onderzoek toont aan dat Sukrin+ geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel of op het insuline niveau in het lichaam. Daardoor kan Sukrin+ veilig door diabetes patiënten gebruikt worden.
Door Sukrin+ te combineren met Sukrin Fiberfin (vezels) en Sukrin amandelmeel, kan de impact van je dieet op je bloedsuikerspiegel nog meer beperkt worden.
Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie beperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin+ is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol erythritol. Erythritol komt van nature voor in peren, meloenen en champignons.
Voordelen van Sukrin+
Sukrin+ ziet eruit als gewone suiker maar smaakt 2x zo zoet.
Gebruik Sukrin+ sticks zoals suiker in de thee of koffie, om mee te bakken of in desserts.
Sukrin+ is niet alleen calorievrij, maar wist je dat het zelfs goed is voor je lichaam? Sukrin+ beschermd je gebit tegen gaatjes door de nieuwe aanwas van bacteriën in je mond in te perken. Dagelijks gebruik van Sukrin+ kan dus zelfs de gezondheid van je gebit verbeteren.
Onderzoek heeft uitgewezen dat Sukrin+ kan fungeren als een antioxidant en daardoor het vermogen heeft om te vechten tegen vrije radicalen in het lichaam. Vrije radicalen zijn kleine, uiterst actieve agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten. Deze schadelijke deeltjes ontstaan bij alle gewenste en ongewenste oxidatieprocessen in ons lichaam.
Viljen Poleszynski, hoogleraar in voedingswetenschappen, raadt het gebruik van erythritol aan als een natuurlijk en veilig alternatief voor suiker.
Sophie Hexeberg is een arts met een doctoraat in voeding. Zij heeft verschillende kookboeken uitgegeven, waarbij Sukrin in recepten gebruikt wordt. Het boek The Scandinavian diet: Healthy with low carbs staat al meer dan een jaar op de bestsellers lijst. Ze zegt Ik raadt al mijn patiënten Sukrin (zoetstoffen) aan als een suikervervanger. De meesten van hen zijn erg tevreden met dit alternatief.
Inge Lindseth is opgeleid tot klinisch voedingsdeskundige, zij geeft al jaren dieet adviezen. In 2010 werd het boek Living well with type 2 diabetes uitgegeven. Inge was medeauteur van dit boek. Zij raadt haar lezers aan Sukrin zoetstoffen te gebruiken in plaats van gewone zoetstoffen of suiker.
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen.