Adam’s Pannenkoeken en Wafels

 20,33

SKU: 4260143461335 Categorieën: , Tag:

Lang heeft het Adam’s team in de keuken gemengd, getest, weg gegooid en weer opnieuw geprobeerd maar uiteindelijk hebben ze daar hun meest heerlijk glutenvrije low carb* pannenkoeken / wafels mix toch weten samen te stellen.

Adam’s wilde, zoals altijd, een mix maken die zo weinig mogelijk koolhydraten bevat met zoveel mogelijk hoogwaarige eiwitten en een heerlijke smaak. En dat is ze gelukt!

Door het biologische zonnebloem-eiwit te gebruiken verrijkt Adam’s de pannenkoeken met foliumzuur, vitamines E, B1 en B6 en hoogwaardige polyfenolen.
Dus maak nu zelf de lekkerste pannenkoeken: Doe de mix in een kom, water erbij, mixen en bakken maar.
Net als alle andere Adam’s mixen wordt ook deze mix zonder soja gemaakt.

Tip:

Het vet- en koolhydraat gehalte van de mix is zo laag mogelijk gehouden zodat de mix ook bruikbaar is voor klanten die zo veel mogelijk vet-arm willen eten.
Maakt het vet-gehalte niet zo heel veel uit voor je (als je bv het eiwitdieet of ketogeen dieet volgt) dan kun je een paar theelepels olie of boter toevoegen aan de mix. Het is echter zeker niet noodzakelijk om dit te doen.
Ook zijn de pannenkoeken erg smakelijk als ze afgekoeld zijn, ideaal dus voor je koolhydraatarme meal prep !

Een portie Adams pannenkoeken (35 gr deeg, 140 ml water) geeft je na bereiding 20,4 gr eiwitten met slechts 2,6 gr koolhydraten.
Een zak Adam’s Pannenkoeken en Wafels mix geeft je ongeveer 10 tot 15 grote pannenkoeken of wafels, afhankelijk van de grootte van de pan of wafelijzer.

* Low carb leggen we uit: de Adam’s mix bevat (bereid) maar 2,6 gr koolhydraten, normale pannenkoeken bevatten 80 gr koolhydraten.

Bestel direct online

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

3 ervaringen voor Adam’s Pannenkoeken en Wafels

  1. Ikkemij

    Een heerlijke pannenkoek. Je moet even opletten dat de pannenkoek aan de bovenkant goed droog is, even schudden met de pan zodat de onderkant goed los komt en hem dan omdraaien (Ik gebruik een pannenkoeken spatel) zowel heerlijk met zoet als met hartig .

  2. Jorien

    Vanochtend voor het eerst gemaakt. Met beleid en voorzichtig in de pan met een spatel de bovenste laag (Onderste laag gaart meteen en breekt dan) uitgesmeerd. Wanneer je te hard met de spatel er overheen gaat dan breekt het. Ruikt goed en smaakt prima! Mijn vriendin is er blij mee!

  3. nicole

    doe precies zoals op verpakking zodra het beslag in de pan is begint het te schuimen en word alles behalve een pannenkoek.
    Zal zeker nog eens een poging wagen met een tip van een vriendin ( goed mixen met mixer en bakken op laag vuur met deksel op de pan???)

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *