Davitamon Junior Gummies

 15,99

SKU: 8710537041392 Categorieën: , Tag:

Davitamon Junior Gummies is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar en voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen. Goed voor:- De weerstand*- Groei van de botten**- Behoud van sterke tanden**** Vitamine C** Vitamine D***

Bestel direct online

DeOnlineDrogist
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Vitaminstore
openingstijden

Bestel voor
22:00

verzending

Overmorgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Drogist.nl
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

4 ervaringen voor Davitamon Junior Gummies

  1. Laurence

    Ideaal om kleine kinderen vitaminen te doen innemen, lekker van smaak en ziet er uit als een (gezond) snoepje. De kinderen nemen ze in zonder problemen, bovendien bevatten ze de broodnodige vitamine D

  2. Sofie

    Heel makkelijk om de kinderen de nodige vitaminen extra bij te geven. In de vorm van aarbeien gummie snoepjes. Ze vinden het zeer lekker. Telkens 1 smorgens na het ontbijt.

  3. Chantal

    Goed product. Uit principe houden we eigenlijk niet van vitamines in de vorm van snoepjes omdat vitamines niet horen gegeten te worden als snoepjes. Maar omdat de kinderen de smaak van verschillende soorten kauwtabletten niet lekker vonden, hebben we deze vitamines in de vorm van aardbeisnoepjes toch maar eens geprobeerd. Ze vinden ze heel lekker.

  4. Tatiana

    Onze kinderen zijn er dol op. Het zijn voor hun precies snoepjes. Wij zijn ook content dat ze de nodige vitamines binnenkrijgen. In de winter is extra ondersteuning door de vitamines is toch altijd welkom.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *