MetaRelax sachets (nu met vitamine D)

 17,54

SKU: 5400433220443 Categorieën: , Tag:

MetaRelax van Metagenics is een hoogwaardig voedingssupplement op basis van onder andere magnesiumglycerofosfaat, actieve B-vitamines en vitamine D. Dankzij de unieke samenstelling kunt u dit supplement perfect inzetten bij stressmomenten en vermoeidheid. Bovendien is de formule ook goed voor de normale werking van de spieren. Terwijl het goed opneembare magnesiumglycerofosfaat (magnesiumzout) de werking van de spieren en het zenuwstelsel ondersteunt, helpt het samen met vitamine B6 en B12 tegen vermoeidheid en is het goed voor het behoud van sterke botten en tanden. Deze vorm van magnesium wordt uitstekend door de maag en darmen verdragen.

Bestel direct online

DeOnlineDrogist
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Vitaminstore
openingstijden

Bestel voor
22:00

verzending

Overmorgen in huis
Gratis verzending

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

3 ervaringen voor MetaRelax sachets (nu met vitamine D)

  1. Kimberly

    Ik kan dankzij Metarelax beter slapen.

  2. Wing

    Dit product is erg aan te raden voor mensen moeite hebben met slikken. Makkelijk in te nemen en heeft gelukkig geen vies smaakje. Mijn partner neemt deze dagelijks in en merkte al gauw het verschil dat hij minder vermoeiend voelt en veel ontspanner is.

  3. den Dunnen

    Voor het rijden van een wedstrijd had ik enorm veel zenuwen, om dit geen effect te laten hebben op mijn prestaties besloot ik dit product te bestellen. Ik had geen last van zenuwen en was ook echt Meta relaxed.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *