IJzer Citraat 14 mg

 13,01

SKU: 5055148401931 Categorieën: , Tag:

Volgens bronnen binnen de WHO (World Health Organisation) zorgt het tekort aan ijzer in de voeding tot het meest voorkomende mineraaltekort in de wereld. Alle leeftijden en beide seksen zijn betrokken, maar vooral vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Dit product is een specifiek ijzersupplement, waarvan de formule is gericht op maximale absorptie en gebruik. Het probleem van constipatie, dat zo vaak gezien wordt bij de toediening van andere vormen van ijzer, wordt vermeden, wat resulteert in een verhoogde compliance bij de gebruiker. Mineralensupplement

Samenstelling Elke tablet bevat: IJzer (als citraat) 14 mg Hulpstoffen: Dicalciumfosfaat, cellulose, Tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose en glycerine), stearinezuur, siliciumdioxide en magnesiumstearaat. Gebruik 1 tot 2 tabletten tijdens een maaltijd. Let op! Deze tabletten bevatten ijzer, wat bij een grote inname schadelijk kan zijn voor kinderen. Bij een inname van meer dan 20 mg ijzer kan de maag van slag raken bij mensen die daar gevoelig voor zijn.

Bestel direct online

Drogist.nl
openingstijden

Bestel voor
21:30

verzending

Morgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Vitaminstore
openingstijden

Bestel voor
22:00

verzending

Overmorgen in huis
€ 3,95 (gratis va. € 20,-)

Bol.com
openingstijden

Bestel voor
14.00

verzending

Vandaag in huis
€ 2,99 (gratis va. € 20,-)

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Fabrikant: Lamberts Healthcare UK Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “IJzer Citraat 14 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *