Gyno-Daktarin

 50,95

Gyno-Daktarin (Daktarin) is een antischimmelmiddel in crèmevorm, dat gebruikt kan worden bij vaginale schimmelinfecties. Dit product wordt geleverd met vaginale applicator.

Wij begrijpen dat sommige aandoeningen moeilijker bespreekbaar zijn. Treated.com stelt u in staat om op een vertrouwelijke manier snel aan de gewenste medicatie te komen.

Bent u een man met schimmelinfectie bijvoorbeeld rond de geslachtsdelen? Dan is een behandeling met Daktarin ook een goede optie.

Let op: Wil je Gyno-Daktarin kopen zonder recept? Gyno-Daktarin is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Gyno-Daktarin crème is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden bij de behandeling van een vaginale schimmelinfectie. Het kan zowel direct in de vagina worden ingebracht met behulp van de applicator als rond de buitenkant van de vagina en op de vulva worden aangebracht. Het werkzame bestanddeel van dit geneesmiddel is miconazolnitraat. Bij de behandeling van een vaginale schimmelinfectie kan de kuur als volgt zijn: een week lang tweemaal daags een dosering aanbrengen of 10 tot 14 dagen lang eenmaal daags één dosis.

  1. Pessarium alternatief voor orale tabletten
  2. Makkelijk aan te brengen
  3. Snel werkzaam

Miconazol, in de vorm van miconazolnitraat, is het actieve bestanddeel van Gyno-Daktarin, en verlicht de symptomen doordat het de celwand van de schimmel aantast en afbreekt waardoor de schimmel afsterft. Bij het gebruik van deze vaginaalcrème nemen de symptomen zoals jeuk en afscheiding doorgaans al na enkele dagen af.

Let op: de crème kan ervoor zorgen dat rubberen condooms minder betrouwbaar zijn. Zorg er dus voor dat u tot wel drie dagen na het beëindigen van de kuur een geschikte vorm van anticonceptie gebruikt. Raadpleeg eventueel uw apotheker voor meer informatie hierover.

Actieve bestanddelen

Het antimyotische bestanddeel in Gyno-Daktarin is een samenstelling genaamd miconazolnitraat. Het werd door het Belgische bedrijf Janssen Pharmaceutica ontwikkeld en kan gebruikt worden bij de behandeling van verschillende soorten schimmelinfecties.

Deze stof schakelt de schimmel uit die voor de infectie zorgt. Candida albicans is een gist die veel voorkomt in het menselijk lichaam. Wanneer deze schimmel door bepaalde omstandigheden kan groeien kan dit voor last zorgen.

Miconazol zorgt ervoor dat de schimmelcellen niet langer de stof ergosterol kunnen aanmaken. Dit is nodig voor de behoud van de celstructuur en zonder de aanwezigheid van het sterol breekt de cel dus af. Hierdoor sterft de cel vervolgens af en gaat de infectie over.

Lees ook: Gyno-daktarin bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Gyno-Daktarin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.