Diflucan suspensie

 192,99

Diflucan is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden voor de behandeling van schimmelinfecties, wordt gemaakt door Pfizer. Dit geneesmiddel wordt geleverd in poedervorm en moet vervolgens vermengd worden om zo een suspensievloeistof aan te maken. Een apotheker kan dit voor u doen. Hoe vaak dit middel ingenomen moet worden is volkomen afhankelijk van het soort schimmelinfectie u heeft.

Let op: Wil je Diflucan kopen zonder recept? Diflucan is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Beschrijving

Diflucan is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden voor de behandeling van schimmelinfecties, wordt gemaakt door Pfizer. Dit geneesmiddel wordt geleverd in poedervorm en moet vervolgens vermengd worden om zo een suspensievloeistof aan te maken. Een apotheker kan dit voor u doen. Hoe vaak dit middel ingenomen moet worden is volkomen afhankelijk van het soort schimmelinfectie u heeft.

  1. Betrouwbaar product
  2. Snelle verlichting van symptomen
  3. Eénmaal daags innemen

Schimmelinfecties op de huid kunnen op het gehele lichaam voorkomen. Veelvoorkomende voorbeelden zijn voetschimmel, tinea cruris en ringworm. Deze infecties worden allemaal veroorzaakt door een verstoring van het evenwicht van de schimmels en bateriën die op de huid voorkomen. De symptomen die met deze aandoeningen gepaard gaan kunnen iets verschillen.

Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem, is meetsal goed te herkennen aan de uitslag tussen de tenen. Daarnaast kan de huid ook zeer droog worden en gaan schilferen. Deze schimmelinfectie kan direct van persoon op persoon worden doorgegeven. Dit kan echter ook via indirect contact gebeuren, bijvoorbeeld door het delen van handdoeken en lakes. Deze aandoening treedt doorgaans op de voeten op, aangezien het daar vaak vochtig en donker genoeg is voor dit soort schimmel.

Ringworm kan op verschillende manieren worden doorgegeven, bijvoorbeeld door contact met huisdieren. Mensen kunnen deze schimmelinfectie ook door huid-op-huidcontact of op een indirecte manier aan elkaar doorgeven. Eén van de meest kenmerkende symptomen is een licht verhoogde ringvorm op de huid, vaak in het gezicht of op de nek of handen. Deze ring kan iets ontstoken zijn en jeuken. Tinea cruris is een vergelijkbare aandoening. Deze schimmelinfectie vindt doorgaans plaats rond het kruis en in de liezen en kan verergerd worden door te strakke kleding en sporten. Hierdoor zweet de huid in dat gebied meer en kan de schimmel uitgroeien tot een schimmelinfectie.

Om van een dergelijke schimmelinfectie af te komen kan een arts een antischimmelmiddel zoals Diflucan voorschrijven. Het actieve bestanddeel fluconazol is werkzaam als antimyoticum en werkt de schimmel tegen door ervoor te zorgen dat de schimmelcellen hun celwanden niet intact kunnen houden. Schimmelcellen moeten namelijk de stof ergosterol aan kunnen maken om hun celwanden intact te kunnen houden. Zonder deze stof, waarvan de aanmaak door fluconazol geremd wordt, brokkelen hun celwanden af. Hierdoor sterft de schimmel die verantwoordelijk is voor de infectie af en kan het evenwicht zich weer herstellen.

Toegang krijgen tot antischimmelmedicatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer op onze site het gewenste product en beantwoord de bijbehorende online medische vragenlijst. Dit neemt slechts enkele minuten tijd in beslag en stelt onze artsen in staat om te controleren of de medicatie veilig door u gebruikt kan worden. Alle medicatie wordt altijd met tracking verzonden. Zo weet u precies wanneer u uw geneesmiddelen in huis kunt verwachten.

Lees ook: Diflucan bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Diflucan suspensie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.