Diflucan

 48,00

Diflucan behoort tot een groep geneesmiddelen die ‘antischimmelmiddelen’ worden genoemd. De werkzame stof is fluconazol. Diflucan wordt gebruikt om schimmelinfecties te behandelen en kan ook gebruikt worden om te voorkomen dat u een Candida-infectie oploopt.

Let op: Wil je Diflucan kopen zonder recept? Diflucan is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Beschrijving

Diflucan is een geneesmiddel in capsulevorm dat gebruikt kan worden bij de behandeling van schimmelinfecties, waaronder vaginale schimmelinfecties (ook wel vaginala candidainfectie). Dit geneesmiddel wordt geproduceerd door Pfizer en bevat fluconazol, een antischimmelmiddel, of antimyoticum. Bij een vaginale schimmelinfectie kan de arts u een enkele dosering voorschrijven, waardoor dit een handig en gemakkelijk te gebruiken vorm van medicatie is.

 1. Bestrijdt schimmel snel
 2. Eén dosering
 3. Populair product gemaakt door Pfizer

Vaginale candidainfecties worden veroorzaakt door de gist genaamd Candida albicans. Dit gist komt normaal gesproken bij iedereen voor en veroorzaakt als het goed is gen problemen zolang vriendelijke bacteriën ervoor zorgen dat de gisthuishouding in stand blijft.

Vaginale schimmelinfecties worden doorgaans met een antymyoticum behandeld. Diflucan is iets anders dan andere antischimmelmiddelen aangezien het oraal ingenomen kan worden en niet verkrijgbaar is als vaginale creme. Het werkzame bestanddeel is fluconazol.

Gisten en schimmels vereisen de aanwezigheid van ergosterol, een stof die zij zelf produceren. Fluconazol verhindert de aanmaak van dit sterol en zorgt er zo dus voor dat de celmembranen niet langer intact kunnen blijven. Kort daarna sterven de gistcellen af.

Let op: Dit product bevat lactose in de vorm van lactosemonohydraat.

Diflucan is een merkgeneesmiddel dat bij onze apotheek verkijgbaar is. Elke bestelling die bij Treated.com geplaatst wordt, wordt gecontroleerd door een gekwalificeerd arts. Zij zullen alleen een recept uitschrijven indien zij ervan overtuigd zijn dat de medictaie veilig door u te gebruiken is. Zodra de apotheker goedkeuring heeft ontvangen zult u uw medicatie de volgende werkdag al in huis hebben.

Actieve bestanddelen

Het werkzame bestanddeel in Diflucan is de stof fluconazol. Dit is een fungostatisch middel. Door de aanwijzigheid ervan wordt de gezonde balans van bacteriën en schimmels weer in stand gebracht.

Diflucan bijsluiter
Diflucan productkenmerken

4 ervaringen voor Diflucan

 1. Anoniem

  Prima medicijn, totaal geen bijwerkingen en de vaginale candida is na 1 pilletje al sterk verminderd. Na de tweede dag is het eigenlijk al helemaal over. Dit middel gekregen na steeds terugkerende vaginale infecties en een overgevoeligheidsreactie op de vaginale creme en eitjes. Geen merkbare bijwerkingen. Geef mij maar diclofan bij een vaginale schimmel.
  Vrouw, 43 jaar

 2. Anoniem

  Veel verhalen hier over een schimmelinfectie, maar niemand noemt het beestje bij de naam. Een schimmel is een candida. En om ‘m goed te bestrijden moet je weten welke soort candida het is. Waarom weet niemand dat? Waarom zijn er hier vrouwen die 30 jaar met een zgn schimmel rondlopen, zonder dit ooit achterhaald te hebben? Zijn NL echt zo berestom, of worden we niet goed voorgelicht door artsen? Een candida albicans is aardig te bestrijden met Diflucan. Heb je een andere candida dat kan je beter een ander medicijn gebruiken zoals nystatine. Je komt niet van een candida af met een candidadieet. Het is bewezen dat sommige mensen er genetisch bepaald gevoelig voor zijn. Het is gewoon een kwestie van goed bijhouden en tijdig onderdrukken en verder gezond leven, het ga u goed, en hopelijk heeft u hier iets van geleerd.
  Vrouw, 40 jaar

 3. Anoniem

  Ik neem diflucan in een dosering van 200mg ’s avonds na het eten, en gedurende 3 weken tegen een schimmelaandoening in mijn keel als gevolg van bestralingen tegen een KNO kanker, pas op, de huisartsen kennen dit product niet, dus ze geven je een dosering van 50mg (maar dat is niet genoeg om een schimmelinfectie als gevolg van bestralingen te behandelen). Zeer goed product, smaakt naar sinaasappels bij het doorslikken, niet meteen effectief, je moet 5 dagen wachten en doorgaan dit medicijn goed te nemen 3 weken lang. Succes gegarandeerd door een oncoloog. Succes!
  Man, 44 jaar

 4. Anoniem

  Andere medicijnen helpen mij hierbij niet. Diflucan is fijn, neem je een keer in en dat was het. Klachten nemen na circa 12-24 uur af, zijn geheel verdwenen na circa 3 dagen.
  Vrouw

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.