Vaniqa

 141,19

Vaniqa is een crème die door vrouwen tegen overmatige haargroei gebruikt kan worden. Het wordt direct op de overmatig behaarde huid aangebracht en helpt de groei van het haar afremmen.

Let op: Wil je Vaniqa kopen zonder recept? Vaniqa is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Vaniqa is een crème die op de huid kan worden aangebracht, en is werkzaam tegen overmatige haargroei of hirsutisme. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat de snelheid waarmee het haar groeit afneemt, door de werking van bepaalde enzymen tegen te gaan. Dit product moet tweemaal daags worden opgesmeerd. U zult na twee maanden een verandering in de haargroei opmerken.

  1. Makkelijk aan te brengen crème
  2. Binnen enkele weken al zichtbaar resultaat
  3. Alternatief voor hormonale geneesmiddelen

Hirsutisme is een aandoening waar vrij veel vrouwen last van hebben. De symptomen ervan zijn ongewone, overmatige haargroei op de bovenlip, kin, bovenbenen, buik en borst, en soms kan er daarnaast ook acne optreden. Hoewel het geen ernstige of levensbedreigende aandoening is, kan het voor veel onzekerheid zorgen en een grote impact op het zelfvertrouwen hebben.

Een verstoring in de hormoonbalans, waarbij er een teveel aan mannelijke hormonen, of androgenen, in het lichaam aanwezig is is de oorzaak van deze aandoening. Soms kan hirsutism ook het gevolg zijn van een onderliggende aandoening, zoals het polycysteus-ovariumsyndroom, waarbij er kleine cystes op de eierstokken vormen en dus de werking van de eierstokken aangetast wordt. Ook kan overmatige haargroei het gevolg zijn van overgevoeligheid voor mannelijk hormonen.

Vaniqa Almirall bevat het actieve bestanddeel eflornithine, wat de werking van het enzym ornitinedecarboxylase tegengaat. Dit enzym bevindt zich in de haarzakjes en is nodig voor de haargroei. Vaniqa zorgt ervoor dat dit enzym zijn taak niet kan uitvoeren waardoor de snelheid waarmee het haar groeit afneemt.

Lees ook: Vaniqa bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Vaniqa” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.