Utovlan

50,95

Utovlan is een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van menstruatiepijn. Het bevat norethisteron wat in het lichaam op dezelfde manier werkzaam is als progesteron, en kan dus gebruikt worden voor het reguleren van de menstruatie. Daarnaast kan Utovlan, dat door Pharmacia op de markt gebracht wordt, ook gebruikt om endometriose en premenstrueel syndroom mee te behandelen.

Let op: Wil je Utovlan kopen zonder recept? Utovlan is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Utovlan bijsluiter

Extra informatie

Merk

,

1 ervaring voor Utovlan

  1. Anoniem

    Na gedurende 3,5 maand non-stop te hebben gebloed op cerazette, werd mij dit voorgeschreven om de zeer zware onbeheersbare bloeding te stoppen. Het werkte binnen enkele uren en ik heb genoten van 2 menstruatievrije weken. Het was een zegen. Ik moest het na mijn volgende menstruatie opnieuw nemen. Voelde geweldig, geen bijwerkingen en liet me toe om een ​​broodnodige pauze te krijgen van constant bloeden en te herstellen van bloedarmoede veroorzaakt door het bloedverlies.
    – Vrouw, 45 jaar

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

provera tabletten