Provera

 61,69

Categorie: Tag:

Provera kopen is mogelijk voor het verminderen van menstruatiepijn, het verlichten van zware menstruaties en deze medicatie is ook off licence verkrijgbaar als manier om uw menstruatie uitstellen mogelijk te maken. Deze tabletten worden door farmaceutisch bedrijf Pfizer geproduceerd en bevatten een synthetische versie van progesteron die medroxyprogesteron heet.

Let op: Wil je Provera kopen zonder recept? Provera is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Provera kopen is een goede en snelle manier om menstruatiepijn stelselmatig te verminderen en zware menstruaties lichter te maken. Daarnaast kunt u Provera bestellen als een middel om uw menstruatie uit te stellen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat of een belangrijk evenement heeft en geen norethisterone mag gebruiken. Pfizer is de fabrikant die Provera produceert en deze medicatie ter verlichting van menstruatiepijn is alleen op recept beschikbaar. Wanneer u tot Provera kopen overgaat bij Treated.com zullen wij tijdens het bestelproces vragen dat u een korte medische vragenlijst invult. Deze vragenlijst wordt door onze geregistreerde artsen gecontroleerd zodat u weet dat u de medicatie veilig gebruiken kunt.

Zware menstruatie wordt gekenmerkt door maandelijkse bloedingen waarbij u meer bloedverlies dan normaal en dit wordt soms menorrhagia genoemd. Het is niet altijd makkelijk om vast te stellen hoeveel bloedverlies tijdens de maandstonden precies als hevig kan worden gezien omdat ongesteldheid per vrouw weer anders is en per vrouw korter, langer, heviger en lichter kan zijn. Er wordt normaal gesproken een norm aangehouden van 30-40ml bloedverlies en bij een bloeding periode en wanneer er meer dan 60 ml wordt verloren is er sprake van een hevige menstruatie of zware menstruatie.

Indien u veel super tampons en maandverband gebruikt of uw mooncup regelmatig moet verschonen kan er sprake zijn van een zware menstruatie. Het nodig zijn van het dragen van zowel maandverband als tampon gedurende de hele menstruatie kan ook een indicatie zijn dat u last heeft van een zware menstruatie.

Er zijn verschillende oorzaken voor hevige menstruaties en het is dan ook een goed idee om uw huisarts te raadplegen als u een verandering in uw bloedingen opmerkt of indien er andere symptomen opvallen.

Menstruatiepijn wordt veroorzaakt doordat de baarmoederspieren samentrekken wanneer het tijd is voor uw menstruatie. Zo kan het baarmoederslijmvlies afgestoten worden en de baarmoeder zichzelf reinigen voor de volgende cyclus. Deze beweging veroorzaakt een restrictie in de bloedsomloop rondom de baarmoeder waardoor er een chemisch stofje wat prostaglandine wordt aangemaakt. Dit stofje zorgt ervoor dat u pijn ervaart.

Het is zeker zo dat vrouwen op verschillende momenten in hun leven een zwaardere of juist lichtere ongesteldheid kunnen ervaren end it verschilt per vrouw, maar wanneer de pijn voelbaar erger wordt of uw menstruatie zeer plots heviger wordt is het verstandig om met een arts te overleggen.

Het uitstellen van de menstruatie kan handig zijn wanneer u een belangrijk sportevenement of andere grote gebeurtenis heeft, bijvoorbeeld wanneer u met studeren voor een examen.

Provera bevat het synthetisch hormoon medroxyprogesteron acetaat, wat de functie van progesteron vervangt. Wanneer het aantal hormonen vermindert zal het baarmoederslijmvlies afgestoten worden en begint de menstruatie. Deze medicatie dient als progesteron supplementie waardoor de menstruatie minder zwaar wordt of zelfs kan worden uitgesteld.

Lees ook: Provera bijsluiter

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

3 ervaringen voor Provera

 1. Anoniem

  Sinds 2013 bekend met provera (progesteron); prima! gebruik hierbij naast ook pleisters op de buik 2x per week (oestrogenen) geven deze af. Ben onder behandeling bij een overgangsspecialist bij Isala te zwolle, hele fijne begeleiding. Aanrader voor mensen die jong in de overgang komen. Normaal slik ik 1x per 5 weken gedurende 12 dagen achter elkaar 1 tabletje provera, soms krijg ik tijdens deze slikdagen een kleine bloeding, ik slik dan gewoon door op advies. Na 12 dagen heb ik altijd een menstruatie. Helaas nu niet vandaag de 8e dag na slikken en nog geen bloeding ? raar? maakt me onzeker.
  – Vrouw, 41

 2. Anoniem

  Ik menstrueerde tijden de provera kuur heel heftig. Is dat normaal? Want ik las dat je na het stoppen pas mentruatie zou krijgen.
  – Vrouw, 27

 3. Anoniem

  Veel last nu van de nawerking. Eergister gestopt, maar nu veel hoofdpijn, depri en stemmingswisselingen. En erg veel bloedverlies.
  – Vrouw, 43

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.