Trisequens

 63,69

Trisequens is een cyclische pil die gebruikt wordt bij hormoonsuppletietherapie (HST) en wordt verdaardigd door Novo Nordisk. Dit product wordt gebruikt ter verlichting van de symptomen van de menopauze.

Let op: Wil je Trisequens kopen zonder recept? Trisequens is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Trisequens is een vorm van hormoonsuppletietherapie (HST) en wordt gemaakt door Novo Nordisk. Dit geneesmiddel kan worden gebruikt voor de behandeling van de symptomen van de menopauze. Deze sequentiepil wordt geleverd in een handige kalenderverpakking zodat u precies kunt zien welke pil u op welke dag moet slikken. Dit geneesmiddel is geschikt voor vrouwen die al minstens 6 maanden niet meer ongesteld zijn geweest.

  1. Geleverd in kalenderverpakking
  2. Dagelijks pil
  3. Effectieve verlichting van symptomen

Tijdens de menopauze daalt de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam als gevolg van het opraken van de eicellen. Hierdoor nemen ook de maandelijkse eisprong en menstruaties af. De gemiddelde leeftijd waarop de menopauze optreedt is 51.

Doordat de hoeveelheid oestrogeen afneemy treden er bepaalde symptomen af, zoals opvliegers, hoofdpijn, stemmingswisselingen en vaginale droogheid.

Als deze symptomen het dagelijks leven sterk verstoren kan er worden gekeken naar het gebruik van HST om deze verschijnselen te verlichten.

Trisequens is een zo’n geneesmiddel dat in dat geval gebruikt kan worden. Dit is een sequentiepil die twee kunstmatige hormonen bevat: estradiol (een synthetische vorm van oestrogeen) en norethisteron (progestageen). Sommige van deze pillen bevatten alleen estradiol, andere de combinatie. Vandaar dat de volgorde waarop deze pil wordt ingenomen zeer belangrijk is. De aanwezigheid van norethisteron is vereist om het risico op bepaalde kankers te beperken.

Lees ook: Trisequens bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Trisequens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.