TriRegol

49,95

TriRegol is een anticonceptiepil die vervaardigd wordt door Consilient Healthcare. Deze pil bevat twee kunstmatige hormonen en behoort tot de combinatiepillen. Dit product is een driefasenpil. Gedurende de 21 dagen waarop deze pil moet worden ingenomen dient de juiste volgorde gevolgd te worden. Elke stop week bedraagt 7 dagen. De totale cyclus van deze pil is dus 28 dagen. Blijf dit proces elke 28 dagen herhalen zolang je beschermd wenst te blijven tegen zwangerschap.

Let op: Wil je TriRegol kopen zonder recept? TriRegol is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

TriRegol is een anticonceptiepil die vervaardigd wordt door Consilient Healthcare. Deze pil bevat twee kunstmatige hormonen en behoort tot de combinatiepillen. Dit product is een driefasenpil. Gedurende de 21 dagen waarop deze pil moet worden ingenomen dient de juiste volgorde gevolgd te worden. Elke stop week bedraagt 7 dagen. De totale cyclus van deze pil is dus 28 dagen. Blijf dit proces elke 28 dagen herhalen zolang u beschermd wenst te blijven tegen zwangerschap.

  1. Eenvoudig te gebruiken
  2. 99% betrouwbaar
  3. Helpt menstruatiepijn verlichten

Om een succesvolle bevruchting en zwangerschap mogelijk te maken moet het vrouwelijk lichaam elke menstruatiecyclus bepaalde processen voltooien, namelijk: de eisprong (ovulatie) en de verdikking van het baarmoederslijmvlies. Treedt er geen zwangerschap op dan worden elke maand de onbevruchte eicel en het opgebouwde baarmoederslijmvlies of endometrium afgebroken en opgeruimd door middel van de menstruatiebloeding.

Deze processen worden gereguleerd door progesteron en oestrogeen. Wanneer de concentraties van deze hormonen stijgen en dalen krijgen de eileiders en de baarmoeder de signalen binnen en beginnen ze te werken. Dankzij de actieve bestanddelen van TriRegol, namelijk levonorgestrel en ethinylestradiol, blijft de hormoonspiegel constant en treden er geen pieken en dalen op. Zo denkt het lichaam dat er geen eisprong hoeft plaats te vinden. Zolang er geen ovulatie optreedt, komt er ook geen vruchtbare, rijpe eicel vrij en kan er geen zwangerschap optreden.

Ook zorgen de twee kunstmatige hormonen in TriRegol ervoor dat de vloeistof in de baarmoederhals dikker wordt. Zo kunnen spermacellen zich niet goed door de baarmoederhals heen bewegen en daardoor ook niet goed de baarmoeder en eileiders bereiken. Mocht er dan toch een eicel zijn vrijgekomen, dan kan deze niet door de spermacellen bevrucht worden.

Lees ook: TriRegol bijsluiter

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “TriRegol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.