Microgynon

 49,00

Microgynon kopen is ook online mogelijk via onze veilige en snelle service. Microgynon 30 is een combinatiepil die de werking van de lichaamseigen hormonen progesteron en oestrogeen nabootst door middel van 30mcg ethinylestradiol en 150mcg levonorgestrel en wordt door Bayer geproduceerd. Deze vorm van anticonceptie is 99% betrouwbaar in het voorkomen van zwangerschap en sommige vrouwen gebruiken Microgynon voor het uitstellen van menstruatie bij belangrijke evenementen.

Let op: Wil je Microgynon kopen zonder recept? Microgynon is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
TIP!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Microgynon 30 behoort tot de combinatiepillen en bevat twee werkzame stoffen die de werking van lichaamseigen hormonen nabootsen. De hormonen ethinylestradiol en levonorgestrel voorkomen de eisprong en innesteling van eventuele eicellen in de baarmoeder. Dit product wordt gemaakt door Bayer en u kunt Microgynon kopen als standaard pil (21 dagen), maar ook in verpakkingen die strips met 28 pillen bevatten. Indien u de Microgynon variant met 28 pillen koopt zullen de 7 pillen aan het einde van elke pillenstrip inactief zijn. Deze pillen zijn er dan ook om te zorgen dat u in uw dagelijkse routine van pilslikken blijft en niet weer vergeet met de anticonceptiepil te beginnen bij de start van uw nieuwe menstruatiecyclus. U kunt tegenwoordig online Microgynon bestellen bij Treated.com. Wilt u eerst meer informatie voordat u tot Microgynon kopen overgaat? Lees de bijsluiter dan goed door en overleg met uw huisarts bij verdere vragen.

  1. Populair merkanticonceptie
  2. 99% betrouwbaar
  3. Verlicht ook pijnlijke en zware menstruaties

Elke maand bereid het vrouwelijke lichaam zich voor op zwangerschap door middel van de verdikking van het baarmoederslijmvlies en de eisprong. Wanneer er na de eisprong geen bevruchting optreedt en de bevruchte eicel zich niet in het endometrium innestelt heeft het lichaam door dat het niet zwanger is en treedt de menstruatie op.

Al deze processen worden geregeld door hormonen, namelijk progesteron en oestrogeen. Microgynon bevat de stoffen levonorgestrel en ethinylestradiol en deze lijken sterk op de lichaamseigen geslachtshormonen. Door de aanwezigheid van deze bestanddelen is het lichaam ervan overtuigd dat de eisprong al heeft plaatsgevonden. Hierdoor wordt er door de eierstokken geen eicel afgestoten en kan er dus ook geen bevruchting of zwangerschap volgen. Ook zorgen deze synthetische hormonen ervoor dat het baarmoederslijmvlies minder geschikt is voor innesteling doordat het minder dik wordt. Daarnaast wordt er onder invloed van deze stofjes ook een dikke slijmprop rond de baarmoederhals gevormd. Sperma kan daardoor minder makkelijk de cervix binnendringen.

Indien u last heeft van onregelmatige menstruaties of pijnlijke menstruaties kan het zijn dat uw huisarts een recept voor Microgynon uitschrijft aangezien deze combinatiepil symptomen vermindert en onregelmatige maandelijkse stonden reguleert.

Lees ook: microgynon bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Microgynon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.