Levest

49,95

Levest is een orale combinatiepil die je kunt gebruiken als anticonceptiemiddel ter voorkoming van zwangerschap. Je kunt online Levest kopen, maar lees wel de bijsluiter eerst goed door.

Deze pil bevat 3 mcg ethinylestradiol en 150 mcg levonorgestrel, wat twee synthetische hormonen zijn die de functie van oestrogeen en progesteron nabootsen om de eisprong te voorkomen en het binnendringen van de baarmoeder voor sperma te bemoeilijken.

Je slikt deze anticonceptiepil 21 dagen achterelkaar. Daarna volgt een stopweek.

Let op: Wil je Levest kopen zonder recept? Levest is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Levest is een orale combinatiepil die je kunt gebruiken als anticonceptiemiddel ter voorkoming van zwangerschap. Je kunt online Levest kopen via PilPil.nl.

Het is belangrijk om vooraf goed de bijsluiter te lezen. Bij vragen over combinatiepillen zoals Levest kun je natuurlijk altijd bij je huisarts terecht.

Levest bevat 3 mcg ethinylestradiol en 150 mcg levonorgestrel. Dit zijn twee synthetische hormonen die de functie van oestrogeen en progesteron nabootsen om de eisprong te voorkomen. Ook bemoeilijkt het het binnendringen van sperma in de baarmoeder.

Je moet deze anticonceptiepil 21 dagen achter elkaar innemen. Daarna volgt een stopweek.

Eenvoudig in te nemen
99% betrouwbaar
Geeft verlichting bij zware menstruaties

Tijdens je maandelijkse cyclus stijgen en dalen de hoeveelheid geslachtshormonen in je lichaam. De aanwezigheid van deze hormonen laten je lichaam weten wanneer de ovulatie moet plaatsvinden en wanneer een eicel wel of niet bevrucht is geraakt.

Ook bepalen deze hormonen of het baarmoederslijmvlies dikker moet worden. Dit slijmvlies (endometrium) is de plek waar een bevruchte eicel zich kan innestelen.

De bestanddelen van Levest hebben dezelfde functie als de lichaamseigen hormonen oestrogeen en progesteron. Door de verhoogde aanwezigheid van deze hormonen denkt het lichaam dat de eisprong en bevruchting al hebben plaatsgevonden waardoor de eierstokken geen rijpe eicel afstoten.

Ook wordt het endometrium niet meer gereed gemaakt voor een eventuele innesteling en wordt er een slijmprop rond de cervix gevormd. Zo kan sperma niet meer de baarmoederhals binnendringen.

Morningside Pharmaceuticals is fabrikant van Levest.

Lees ook: Levest bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Levest” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.