Elevin

103,95

Elevin kopen als betrouwbare anticonceptiemethode is nu ook online mogelijk via onze apotheek. Deze anticonceptiepil wordt door fabrikant MedRX gemaakt en bevat de twee synthetische hormonen Ethinylestradiol 30mcg/Levonorgestrel 150mcg die ovulatie en innesteling verhinderen en zo zwangerschap voorkomen. Elvin is 99% betrouwbaar en sommige vrouwen gebruiken de pil soms ook voor het uitstellen van de menstruatie.

Als je Elevin wilt kopen, vul je online een korte medische vragenlijst in die door gekwalificeerde artsen wordt beoordeeld. Als de arts vindt dat je Elevin veilig kunt gebruiken, krijg je via een elektronisch recept Elevin discreet op de volgende werkdag aangeleverd. Zo kun je de anticonceptiepil op herhaalrecept verkrijgen zonder een afspraak bij de huisarts te moeten maken.

Elevin beschermt tegen zwangerschap maar niet tegen SOA’s. Hiervoor zijn condooms nodig.

Let op: Wil je Elevin kopen zonder recept? Elevin is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Elevin is een orale anticonceptiepil van fabrikant MedRX. Het is een combinatiepil en bevat dus twee synthetische hormonen. Deze zorgen ervoor dat het lichaam niet de normale menstruatiecyclus volgt.

Deze pil moet moet je 21 dagen lang eenmaal daags innemen waarna er een rustperiode van 7 dagen volgt: de stopweek. Vervolgens begint dit proces opnieuw.

Eenvoudig te gebruiken
Voorkomt zwangerschap
99% betrouwbaar

Werkzame bestanddelen Elevin

De werkzame bestanddelen in Elevin zijn synthetische versies van de natuurlijke hormonen progesteron (levonorgestrel) en oestrogeen (ethinylestradiol). Hun aanwezigheid doet je lichaam denken dat de eisprong al is opgetreden, waardoor er geen daadwerkelijke ovulatie plaatsvindt. De eileiders geven nu geen eitje af en er kan dus ook geen bevruchting plaatsvinden.

De synthetische hormonen wijzigen ook de samenstelling van het baarmoederslijmvlies. Mocht er toch een eitje bevrucht raken, dan kan het zich niet zo gemakkelijk innestelen. De hormonen en de pil zorgen er voor dat er meer vloeistof rond de cervix gevormd wordt.

Hierdoor kunnen de spermacellen minder makkelijk de baarmoeder en eileiders bereiken. Mocht er toch een eisprong optreden, dan is het voor de spermacel alsnog zeer moeilijk om het het eitje te bereiken en voor de bevruchte eicel om een succesvolle innesteling te hebben.

Lees ook: Elevin bijsluiter

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Elevin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

cimizt tablettenellaone tabletten