Cerelle

 45,69

Cerelle is een minipil en bevat dus een hormoon. Deze minipil wordt gemaak door Consilient. Hoewel deze pil geen oestrogeen bevat biedt het toch goede bescherming tegen zwangerschap en kan deze vorm van anticonceptie goed gebruikt worden door vrouwen die gevoelig zijn voor oestrogeen. Daarnaast kan deze pil ook gebruikt worden door vrouwen die borstvoeding geven.

Let op: Wil je Cerelle kopen zonder recept? Cerelle is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated
TIP!

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Cerelle is een minipil en bevat dus een hormoon. Hoewel deze pil geen oestrogeen bevat, biedt het toch goede bescherming tegen zwangerschap. Vrouwen die gevoelig zijn voor oestrogeen en/of borstvoeding geven, kunnen deze pil goed gebruiken.

Minder kans op bijwerkingen
Zeer betrouwbaar
Te gebruiken als je borstvoeding geeft

Progesteron is verantwoordelijk voor verschillende processen die elke cyclus in het vrouwelijke lichaam plaatsvinden ter voorbereiding op een mogelijke zwangerschap. Een van deze processen is het afstoten van een rijpe eicel uit de eierstok. Dit heet de eisprong of ovulatie. Zodra de eisprong heeft plaatsgevonden, kan er bevruchting optreden.

Hoewel veel soorten minipillen een kleine hoeveelheid synthetische progesteron bevatten om er zo voor te zorgen dat de slijmprop in de baarmoederhals ondoordringbaar is voor spermacellen, bevat Cerelle voldoende synthetisch progesteron om zelfs de eisprong tegen te houden. Zo wordt het lichaam op twee manieren beschermd tegen ongewenste zwangerschap.

Lees ook: Cerelle bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Cerelle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.