Brevinor

 53,19

Brevinor is een hormonale anticonceptiepil die een combinatie van twee hormonen bevat die de werking van progesteron en oestrogeen imiteren. Hierdoor verstoren zij de maandelijkse cyclus en kunnen zij zo zwangerschap voorkomen.

De bestanddelen van Brevinor zorgen ervoor dat de samenstelling van het endometrium (baarmoederslijmvlies) ongeschikt is voor de innesteling van een bevruchte eicel. Onder invloed van deze pil wordt dat slijm dikker waardoor sperma niet makkelijk de baarmoeder kan binnendringen. Mocht er toch een rijpe eicel zijn vrijgekomen, dan kan het sperma deze eicel niet bereiken en dus ook niet bevruchten.

Let op: Wil je Brevinor kopen zonder recept? Brevinor is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated
TIP!

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Brevinor is een hormonale anticonceptiepil die een combinatie van twee hormonen bevat die de werking van progesteron en oestrogeen imiteren. Hierdoor verstoren zij de maandelijkse cyclus en kunnen zij zo zwangerschap voorkomen.

Pfizer merkartikel
99% betrouwbaar
Eenmaal daags innemen

Om zich voor te bereiden op een eventuele zwangerschap ondergaat je lichaam elke maand dezelfde processen: ovulatie (eisprong) en het opbouwen van het baarmoederslijmvlies zodat het geschikt is voor de innesteling van een eicel die bevrucht is met een spermacel.

Deze processen worden geregeld door hormonen. Als de hoeveelheid progesteron en oestrogeen in je lichaam daalt, stoten de eierstokken een rijpe eicel af. Door extra hormonen met eenzelfde functie binnen te krijgen, denkt je lichaam dat de eisprong al heeft plaatsgevonden. Hierdoor produceren de eierstokken geen eicel en treedt er geen ovulatie op. Als er geen eicel vrijkomt, kan er ook geen bevruchting optreden.

Brevinor bestanddelen

De bestanddelen van Brevinor zorgen ervoor dat de samenstelling van het endometrium (baarmoederslijmvlies) ongeschikt is voor de innesteling van een bevruchte eicel. De synthetische hormonen hebben ook invloed op het slijm rond de baarmoederhals. Onder invloed van deze pil wordt dat slijm dikker waardoor sperma niet makkelijk de baarmoeder kan binnendringen. Mocht er dan toch een rijpe eicel per ongeluk zijn vrijgekomen, dan kan het sperma deze eicel niet bereiken en dus ook niet bevruchten.

Brevinor is een merkartikel en wordt gemaakt door Pfizer dat op voorraad is in onze apotheek. Als je anticonceptie online koopt, is het altijd belangrijk dat je dit bij een officiële apotheek doet zodat je zeker van kunt zijn dat de medicatie ook daadwerkelijk effectief is. Je kunt Brevinor online kopen via een van de betrouwbare partners van PilPil.nl.

Lees ook: Brevinor bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Brevinor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.