Valtrex

 98,69

Categorieën: , Tag:

Valtrex of Zelitrex, is medicatie die kan worden toegepast bij het herpes-simplexvirus, het virus dat genitale herpes kan veroorzaken.

Een vroege reactie werkt het best bij herpes. Bestel dus nu gemakkelijk uw medicatie bij ons.

Let op: Wil je Valtrex kopen zonder recept? Valtrex is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Valtrex is een van de oudste en meest bekende soorten medicatie die gebruikt wordt bij de behandeling van genitale herpes. Dit geneesmiddel wordt geproduceerd door GlaxoSmithKline en kan worden gebruikt bij zowel HSV-1 als HSV-2. Het is zeer geschikt voor gebruik bij nieuwe infecties aangezien het de hersteltijd sterk verkort. Daarnaast kan het ook worden toegepast wanneer men het vermoeden heeft dat er een nieuwe uitbraak van virus plaats zal vinden. Zo zullen de symptomen zich minder kunnen ontwikkelen. Dit geneesmiddel is zeer krachtig en is dus een populaire keuze voor mensen met een verzwakt immuunsysteem.

 1. Populair en veelgebruikt middel bij herpes
 2. Bestrijdt de symptomen voordat ze optreden
 3. Helpt mensen met een verminderd immuunsysteem

Herpes symptomen kunnen zich snel ontwikkelen, dus het is belangrijk om snel op te treden wanneer u denkt dat er een heractivatie van het virus plaats zal vinden. Wanneer u online medicatie aanschaft kunt u dit het best altijd doen bij een apotheek die u vertouwt. Sommige sites bieden namelijk slechte medicatie of zelfs nepgeneesmiddelen aan. Treated.com is geregistreerd bij het General Pharmaceutical Council. Zo weet u dus dat dezae apotheek zich aan alle EU-richtlijnen voldoet.

Ontdek of Valtrex u zou kunnen helpen door onze medische vragenlijst te beantwoorden. Als de medicatie geschikt wordt bevonden zal het zo spoedig mogelijk worden verstuurd.

Actieve bestanddelen

Het werkzame bestanddeel in Valtrex is valaciclovir. Dit is een antiviraal middel dat in het lichaam in aciclovir wordt omgezet. Aciclovir is een veelgebruikt geneesmiddel dat herpes helpt bestrijden doordat het ervoor zorgt dat het virus zich niet kan voortplanten en zo niet verder kan groeien.

Om zich te kunnen vermenigvuldigen vereist het herpesvirus de synthese van het enzym DNA-polymerase. Aciclovir verstoort dit proces en zorgt er zo voor dat de groei van het virus wordt tegengehouden. Wanneer het virus zich niet verder kan voortplanten is het immuunsysteem in staat om het op te ruimen zodat het weer (tijdelijk) onderdrukt kan worden.

Lees ook: Valtrex bijsluiter

8 ervaringen voor Valtrex

 1. Anoniem

  Door stress en dergelijke factoren snel een koortslip. Op een gegeven moment drie maanden achter elkaar elke week twee koortslippen. Dokter heeft toen middel voorgeschreven. Twee kleine koortslippen opgelopen tijdens de kuur van drie maanden dus hier erg over te spreken. Helaas veel last van bijwerkingen, maar als dat een uitbraak tegenhoudt of verminderd..
  – Vrouw, 19

 2. Anoniem

  Afgelopen donderdag voor de tweede keer Valaciclovir gaan slikken omdat de herpes genitalis weer terug is. Vorige keer hetzelfde verhaal: ben er erg ziek van geweest, hoofdpijn, duizelig, misselijk, maagpijn en overal spierpijn. Hierdoor heb ik 2 volledige dagen bedrust moeten houden, en ook de derde dag (vandaag) voel ik me slap en nog lang niet beter. Ik ben dan ook gestopt met de medicatie. Misschien dom? Ik weet het niet, maar zo ziek zijn……morgen maar weer naar de huisarts, vandaag nog geen energie…..
  – Vrouw, 61

 3. Anoniem

  Omdat ik aan de chemo moest en daardoor mijn weerstand tot een minimum zou dalen ter voorkoming van, 1 x per dag een pilletje Valaciclovir ingenomen. Als bijwerking alleen wat schilferachtige plekjes op mijn borst rug en armen. Gedurende de gehele kuur heeft de herpes zich koest gehouden. 15 juli stopte ik met Valaciclovir en begin augustus stak de herpes alweer de kop op. Maar om nu de rest van mn leven elke dag de valaciclovir te slikken gaat me weer erg ver.
  – Man, 55

 4. Anoniem

  Als virus weer opspeelt hoge dosering zoals nu.Werkt in combinatie met pred forte, cosopt,tropicamineen ultracortenolzalf prima.

 5. Anoniem

  Ik gebruik het al ongeveer 2 jaar en kom er maar niet vanaf. Nu wel minder mg 1 per dag dag maar ik heb het in het begin wel 3 x per dag gebruik van 5000 mg

 6. Anoniem

  Werkt snel en effectief!!

 7. Anoniem

  Kuur binnen 48 uur na plotseling totaal gehoorverlies, rechteroor, met draaiduizeligheid. Gehoor niet terug, oorsuizen. Evenwicht verbeterd.

 8. Anoniem

  Heftig medicijn, heel veel water bij moeten drinken en me soms helemaal niet lekker gevoeld. Kortom geen pretje..

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.