Famvir

 151,69

Famvir is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden bij de behandeling van het herpes simplexvirus type 2, of herpes genitalis.

Het is een antiviraal middel dat tot de nucleosideanaloga behoort en wordt geproduceerd door Novartis (Zwitserland). Dit middel kan ook worden gebruikt bij de behandeling van gordelroos of een terugkerende instantie van genitale herpes bij mensen met een verminderd immuunsysteem.

Als dit product in de vroege stadia wordt aangebracht is het zeer effectief in het voorkomen van een uitbreiding van de symptomen.

Let op: Wil je Famvir kopen zonder recept? Famvir is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Over Famvir

Famvir is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden bij de behandeling van het herpes simplexvirus type 2 of herpes genitalis. Het is een antiviraal middel dat tot de nucleosideanaloga behoort.

Famvir wordt gemaakt door het Zwitserse Novartis. Dit geneesmiddel kan ook worden gebruikt bij de behandeling van gordelroos of een terugkerende instantie van genitale herpes bij mensen met een verminderd immuunsysteem. Als dit product in de vroege stadia wordt aangebracht is het zeer effectief in het voorkomen van een uitbreiding van de symptomen.

✓ Werkt goed tegen herpes genitalis
✓ Symptomen worden snel verlicht
✓ Hoeft maar twee- tot driemaal daags te worden ingenomen

Famvir verhindert de verspreiding van geïnfecteerde cellen. Dit doet het doordat het ervoor zorgt dat het virus zich niet verder kan vermenigvuldigen. Zodra dit is gelukt, is het virus vatbaar voor een aanval van het immuunsysteem wat het virus dan vervolgens kan onderdrukken en het weer tijdelijk in remissie kan brengen.

Famvir kopen

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in verschillende doseringen. Welke dosering het beste bij je past is afhankelijk van het soort infectie waar je last van hebt en hoe gevoelig je bent voor de mogelijke bijwerkingen.

Bij het online kopen van medicatie is het heel belangrijk om altijd je eigen veiligheid in acht te houden. Sommige websites beweren namelijk generieke versies van merkgeneesmiddelen te verkopen terwijl deze niet bestaan. Controleer dus of de versie van het geneesmiddel dat je wilt aanschaffen ook daadwerkelijk verkrijgbaar is.

Actieve bestanddelen

Het antivirale middel in Famvir is de stof genaamd famciclovir. Deze stof behoort tot de prodrugs. Dit verschilt van gewone medicatie aangezien het pas in het lichaam met behulp van de stofwisseling omgezet wordt in een biologisch actieve stof.

Famciclovir wordt in het lichaam omgezet in de actieve vorm genaamd penciclovir, wat op een vergelijkbare manier als andere antivirale middelen werkzaam is aangezien het de reproductie van het virus hindert. Dit doet het doordat het de activiteit van het enzym dat het virus nodig heeft om in leven te blijven en te vermenigvuldigen te remmen. Zodra de groei van het virus is stopgezet kunnen de antilichamen vanuit het immuunsysteem het virus weer onderdrukken.

Bij de behandeling van herpes is het van groot belang om snel op te treden en zo de verspreiding van het virus stop te zetten. Zo treden er ook minder ernstige symptomen op.

Famvir bijsluiter

2 ervaringen voor Famvir

  1. Anoniem

    dit middel hielp beter dan Zelitrex. Heb langdurig profijt gehad van dit middel, echter het virus blijft in je lijf en steekt zo af en toe de kop op.

  2. Anoniem

    Zit sinds 2 maanden aan de depo provera nu heb ik herpes en moet er af en toe famciclovir bij slikken. Heeft dit effect op zwanger worden ? help mij

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.