Erytromycine

 48,00

Erytromycine is een antibioticum dat tegen diverse bacteriële infecties kan worden ingezet. Bij diverse luchtweginfecties, waaronder ook longontsteking en legionella wordt dit middel gebruikt.

Ook huidinfecties zoals rosacea en steenpuisten kun je met dit medicijn genezen. Daarnaast zijn er geslachtsziekten, waaronder chlamydia, gonorroe en syfilis, waartegen dit middel kan helpen.

Let op: Wil je Erytromycine kopen zonder recept? Erytromycine is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Over Erytromycine

Erythromycine behoort tot de breedspectrum antibiotica en is dus geschikt voor de behandeling van een aantal verschillende bacteriële infecties, waaronder syfylis. Dit geneesmiddel werd oorspronkelijk in de jaren 50 door Lilly op de markt gebracht onder de naam Ilosone en is tegenwoordig verkrijgbaar als generieke variant en als orale suspensie genaamd Erythroped (geproduceerd door Amdipharm).

Veelgebruikt antibioticum
Effectieve behandeling van syfilis
Verkrijgbaar als orale suspensie

De infectie kun je in de vroege stadia redelijk makkelijk behandelen met antibiotica. Zodra syfilis zich in de latere stadia bevindt, is het echter moeilijker te behandelen en is intensievere medische begeleiding noodzakelijk. Het is dus van belang om syfilis vroeg te proberen te genezen.

Erythromycin valt de bacterie aan die verantwoordelijk is voor de infectie, doordat zij het groei- en vermenigvuldigingsproces van de bacterie verstoren. Hierdoor is het lichaam (beter gezegd het immuunsysteem) in staat om de bacterie op te ruimen.

erytromycine 250 mg tabletten bijsluiter
erytromycine orale suspensie bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Erytromycine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.