Warticon

 72,19

Wartec (Warticon) is een van de meest gebruikte geneesmiddelen bij genitale wratten. Het wordt door de GlaxoSmithKline, een van ‘s werelds grootste farmaceutische bedrijven, op de markt gebracht. Wartec is verkrijgbaar als creme of aanstipvloeistof. Dit product is een antiviraal middel en bevat de stof podofyllotoxine, wat de groei van cellen remt.

Let op: Wil je Warticon kopen zonder recept? Warticon is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Wartec (Warticon) is een van de meest gebruikte geneesmiddelen bij genitale wratten. Het wordt door de GlaxoSmithKline, een van ‘s werelds grootste farmaceutische bedrijven, op de markt gebracht. Wartec is verkrijgbaar als creme of aanstipvloeistof. Dit product is een antiviraal middel en bevat de stof podofyllotoxine, wat de groei van cellen remt.

 1. Populair middel bij genitale wratten
 2. Creme of oplossing
 3. 3 keer per week aanbrengen

Daarnaast zorgt dit middel ervoor dat het virus zich niet verder verspreidt doordat het ervoor zorgt dat de cellen afbreken en zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Vervolgens sterven de cellen af en kunnen er gezonde huidcellen teruggroeien.

Actieve bestanddelen

Het actieve bestanddeel in Warticon (Wartec) is podofyllotoxine. Dit is een antivirale stof die kan worden verkregen uit de wortels van de podophyllumplant. Daarnaast kan het ook synthetisch samengesteld worden met behulp van stoffen die sterk op alcohol lijken.

Bij de behandeling van HPV is deze stof werkzaam doordat het het weefsel en dus de cellen van de wratten binnendringt. Vervolgens zorgt het ervoor dat de cellen afbreken, waardoor deze zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Dit remt de verspreiding van het virus en zorgt ervoor dat de wrat afsterft. Vervolgens kan er nieuwe, gezonde huid op de plaats van de wrat teruggroeien.

Lees ook: Wartec bijsluiter

2 ervaringen voor Warticon

 1. Anoniem

  Was mij opgevallen dat ik bultjes rond de ingang van mijn vagina had zitten. Naar de huisarts gegaan en die bevestigde dat het genitale wratten waren. HA heeft mij Wartec voorgeschreven. Ik moest 2x per dag het aanbrengen op de wratjes, en dit 3 dagen lang. Op de 4e dag merkte ik dat meer dan de helft verdwenen was, er zitten er echt nog maar een paar. Ik ben tot nu toe heel positief over deze crème, ik ga het nog een keer gebruiken en hopen dat alles dan verdwijnt. Ik had tijdens de behandeling soms een ongemakkelijk gevoel, een beetje brandend. Maar dat betekende dus dat het zou gaan werken
  – Vrouw, 20

 2. Anoniem

  Ik merkte dat ik paar bultjes had bij mijn vagina die na een paar dagen erger werden. Na een paar uur op internet gezocht te hebben dacht ik dat het genitale wratten waren en heb ik gelijk een afspraak gemaakt bij de huisarts. Mijn vermoeden werd hier bevestigd en de huisarts gaf mij een recept voor wartec mee. Ik voelde me hopeloos en had het gevoel dat het nooit overging. Direct ben ik begonnen met drie dagen smeren waarna je vier dagen moet stoppen met de zalf. Na de eerste dag smeren werden de plekjes heel erg wit en leken ze zelfs te groeien. Na de tweede dag begonnen de plekjes een beetje te branden en voelde het ongemakkelijk met fietsen. Na de derde dag waren de witte plekjes nog steeds aanwezig en brandde het ook nog. Doordat de plekjes waren gegroeid had ik er niet echt vertrouwen in dat het minder zou worden. Maar toen gebeurde er een wonder, de plekjes waren allemaal verdwenen toen ik wakker werd na de derde dag smeren! Het is nu een paar dagen geleden en de huid voelt weer helemaal glad aan zonder bultjes of bobbeltjes.
  – Vrouw, 20

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.