Condyline

 66,00

Condyline is een vloeistof die speciaal is ontworpen om aangebracht te worden op genitale wratten. Het middel wordt gemaakt door het Japanse bedrijf Takeda en dient drie dagen lang tweemaal daags op het getroffen gebied aangebracht te worden. Hierna volgt een rustperiode van vier dagen. Als de wratten dan nog aanwezig zijn kan de wekelijkse cyclus herhaald worden. (Tot wel vier extra weken).

Let op: Wil je Condyline kopen zonder recept? Condyline is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

Condyline gebruiksaanwijzing

Voor het openen van de kinderveilige sluiting dient u de dop flink in te drukken alvorens deze open te draaien. Na gebruik de dop er zo spoedig mogelijk weer opdoen en goed dichtdraaien om de sluiting kinderveilig te houden. Condyline uitsluitend met een bijgevoegd plastic aanstipstaafje nauwkeurig aanbrengen op de wratten zelf, aangezien de gezonde huid door contact met Condyline sterk kan gaan irriteren of zweren. Na behandeling van de wrat de aangebrachte Condyline goed laten opdrogen om een branderig gevoel van de omringende gave huid zoveel mogelijk te voorkomen. Na gebruik dient u het plastic staafje weg te gooien en uw handen te wassen. De toediening dient 2 x daags te geschieden gedurende 3 opeenvolgende dagen. Een dergelijke kuur kan op voorschrift van uw arts iedere week worden herhaald gedurende maximaal 5 weken. Eventueel kan de arts van deze dosering afwijken.
Wratten kunnen door geslachtsverkeer worden overgebracht op de partner, het gebruik van condooms wordt daarom aanbevolen.

Condyline vergeten aan te brengen?

Wanneer u Condyline vergeten bent aan te brengen, dan moet u gewoon verder gaan met 2x per dag aanbrengen, alsof er niets gebeurd is. Tijdens deze kuur dient u in totaal 6 keer Condyline aan te brengen, waarna u 4 dagen geen Condyline aanbrengt.

Wat te doen als meer is aangebracht dan voorgeschreven is of als Condyline is ingenomen?

Neem direct contact op met uw arts. Probeer te braken als Condyline per ongeluk is ingenomen en meldt u bij een EHBO afdeling van een ziekenhuis om eventueel uw maag te laten spoelen.

Beschrijving

Condyline is een vloeistof die je kunt aanbrengen voor de behandeling van genitale wratten. Je dient het drie dagen lang 2 keer per dag op de wratten aan te brengen, waarna een rustperiode volgt van vier dagen. Als de wratten dan nog aanwezig zijn, kun je de cyclus herhalen. (Tot wel vier extra weken).

Voordelen:

Makkelijk te gebruiken
Korte behandelperiode: gedurende 3 dagen 2 keer daags aanbrengen
Herhaling mogelijk voor hardnekkige wratjes

Oorzaak genitale wratten

Genitale wratten worden veroorzaakt door het seksueel overdraagbare virus genaamd Humaan Papilloma (HPV). Het virus kan zich in de vorm van kleine wratjes rond de vagina, penis of anus vertonen. HPV is niet te genezen, maar doorgaans zal het virus het lichaam na verloop van tijd verlaten. Je kunt genitale wratten behandelen met antivirale middelen.

Podofyllotoxine is het actieve bestanddeel in de Condyline-vloeistof, dat kan worden teruggevonden in de plantensoort genaamd podophyllum. Het beschadigt de cellen die de wratjes veroorzaken en houdt de groei ervan tegen. Zo sterven de cellen van de wrat af.

Online Condyline kopen

Wil je Condyline online bestellen? Als je een van de aanbieders kiest, zul je vervolgens een korte vragenlijst moeten beantwoorden. Een arts beoordeelt of je voor dit geneesmiddel in aanmerking komt.

Lees ook: Condyline bijsluiter

Condyline bijwerkingen

Plaatselijke bijwerkingen kunnen optreden. Deze kunnen bestaan uit roodheid, pijn en oppervlakkige zweervorming. Bijwerkingen op gezonde huid en slijmvlies kunnen worden voorkomen. Waarschuw uw arts of apotheker indien bij u een bijwerking optreedt die niet wordt vermeld in de bijsluiter of als u een bijwerking als ernstig ervaart.

7 ervaringen voor Condyline

 1. Anoniem

  Bij de huisarts terecht gekomen omdat er enkele bultjes ontstonden bij de anus. Nadat de huisarts gekeken had was de conclusie genitale wratten. Door de hoeveelheid en de grootte van de wratten werd er ook een afspraak gemaakt bij de dermatoloog en liet de huisarts voorzicht doorschemeren dat ze misschien wel operatief verwijderd moeten worden. De huisarts schreef gelijk Condyline voor en diezelfde dag mee begonnen. De eerste 2 dagen merkte ik niks. Bij dag 3 werd de pijn al meer en begonnen de eerste wratten ook wit te worden. Tijdens de rustperiode werd de pijn steeds erger en begonnen de wratten nu volledig wit uit te slaan en kwam er ook bloed en vocht uit (Tip: Leg een inlegkruisje in je onderbroek. is wennen, maar helpt wel). Na de eerste rustperiode waren de wratten iets kleiner geworden, maar niet veel. Tijdens de tweede dag van de tweede keer behandelen waren de wratten plots voor de helft al kleiner geworden. Deze behandeling ging wel met meer pijn en meer zweertjes. Nu ik begin met met derde behandelingsweek merk ik dat er alleen nog een paar kleine bultjes zitten. Die operatie is bijna zeker niet nodig. Het is een agressief middel, maar als je het voorzichtig gebruikt is het te doen.
  – Man, 23 jaar

 2. Anoniem

  Laat je niet bang maken door de mensen op deze pagina!! Als je onbenullig je hele vagina vol gaat smeren krijg je inderdaad overal blaren, maar als je het aanbrengt volgens de aanwijzingen dan verdwijnen de wratjes snel. Tenminste, dat is mijn ervaring. Op de laatste dag smeren voelde ik waar de wratjes zaten, niet echt pijn maar eerder lichte irritatie. Ik kon nog lopen, fietsen en zitten. Na 1x vier dagen smeren waren ze weg. Geef het een kans… EN LEES DE BIJSLUITER!
  – Vrouw, 23 jaar

 3. Anoniem

  Mijn eerste aanstipweek was de ergste week uit mijn leven. Ik ben vrij roekeloos te werk gegaan en heb alles met agressie ingesmeerd in de hoop dat het z.s.m. Weg zou gaan. Meteen bij mijn eerste rustdag kon ik niet meer lopen, zitten, staan, plassen, douchen of wassen. Alles lag open en ik droeg elke dag dik maandverband omdat alles aan het zweren was. Ik heb 4 dagen lang overgegeven en gehuild en kon niks meer doen. Deze aanpak raad ik dus absoluut niemand aan. Wel heb ik het zodanig agressief aangepakt dat 70% van de wratjes weg waren (ik had er 40+). De tweede week heb ik het wellicht iets te voorzichtig aangepakt, maar dit kan ik dus wel iedereen aanraden: ik was het 2 keer per dag met unicura antibacterieel (ik stop na behandeling), goed laten drogen, alle gebieden rondom de wratjes insmeren met sudocreme, dan heel voorzichtig aanstippen en daarna een half uur compleet laten drogen. En dit dan bij elk aanstipmoment. Op de rustdagen was ik het nog steeds met unicura, zo’n blok, smeer ik het in met sudocreme en vervang vaak mijn ondergoed. Ik heb geen enkele ongemakkelijkheid gehad en ik kan me bijna niet meer herinneren hoe het de eerste week voelde, echter zie ik op dit moment weinig vooruitgang. Ik ben nu in mijn derde week en ik ben iets secuurder aan het aanbrengen, als in harder aanstippelen en op meer plekken, maar smeer het nog beter in met crème. Mocht je dus huiverig zijn hiervoor, doe dan vooral hoe ik het doe want het scheelt veel wonden en tranen. Ik ben benieuwd hoe het nu gaat aflopen.
  – Vrouw, 24 jaar

 4. Anoniem

  Ik kwam erachter dat ik last had van wratjes op mijn binnenste schaamlip. Naar de dokter gegaan.. en wat bleek.. Jup.. een soa, HPV. Ik kreeg het aanstipmiddeltje en moest 2x daags, gedurende 3 dagen per week de wratjes aanstippen. Ik ben gelijk dezelfde dag nog begonnen. Indien lenigheid ontbreekt was het lastig aanbrengen. Het is de bedoeling dat je het alleen op het wratje aanbrengt omdat je de huid eromheen anders ‘wegbrand’. Dat gebeurde dus ook.. ik kreeg veel wonden en blaren, welke leken op brand en schaafwonden.. erg pijnlijk.. zo pijnlijk dat ik er op dag 2 aan dacht om te stoppen. Uiteindelijk de 3e dag toch maar afgemaakt, waarna de wratjes weg bleken (na 3 dagen, super fijn!!) ik heb de dagen erop dagelijks gespoeld met lauw water, wat ook pijnlijk was vanwege de ontsteking die ontstaan was in de open wondjes. Het spoelen was gevoelig, maar hielp wel. Daarna heb ik het ingesmeerd met vaseline om het genezingsproces te bevorderen en de wondjes ‘dicht te metselen’ als bescherming tegen bacteriën. Nu, 3 dagen later zijn bijna alle wondjes dicht en heb ik geen pijn meer. Kortom: super middel, doet wat het moet doen.. werkt super snel.. maar wel een pijnlijke ervaring Denk vooral in het begin niet om er extra op te doen, omdat je niks merkt. Daar krijg je spijt van. Je voelt effect en pijn op dag 2. Je huid slaat wit uit door dit middel.. naar gezicht maar dat hoort erbij.. dit verdwijnt met vaseline < tip. Succes voor iedereen die het gaat gebruiken. Het is even heel naar en pijnlijk.. maar het helpt! - Vrouw, 21 jaar

 5. Anoniem

  Deze crème werd me voorgeschreven door de huisarts. 1e dag 2x gesmeerd, nergens last van en zag geen veranderingen. Vanaf de 2e dag tot een aantal dagen daarna ook toen ik gestopt was met de crème ontzettend veel pijn gehad. Het prikte enorm en het zag er uit als brand/schaafwonden. Ik kon niet meer normaal lopen en snachts wakker gelegen van de pijn. Je hebt het gevoel dat je idd de hele dag naakt wilt rondlopen en zelfs naar de wc gaan doet pijn. Het voordeel ervan is dat je wel weet dat het effect heeft. Je ziet snel verandering. De week erna nogmaals gebruikt, maar heb toen nergens last van gehad. Het is nu naar 2 weken zo goed als weg. De pijn is het waard, maar onderschat het niet.
  – Vrouw, 20 jaar

 6. Anoniem

  Ik kreeg bultjes rond de opening van mijn vagina, en ik dacht eerst dat het door het scheren kwam. Ik dacht er niet bij na dat het misschien wel een SOA kon zijn. Want ik? Een Soa? No way. Ik doe het trouwens onveilig en ik zit al 5 maanden aan de pil. Mijn vriend en ik hadden seks en hij zei dat hij ze nog steeds voelde en de vorige keer ook al. Beetje raar dat het er nog steeds zit.. Het waren er ook wat meer. Daar schrok ik een beetje van. Ik belde de volgende dag gelijk de dokter en een paar dagen later had ik de afspraak. Even ongemakkelijk met mn benen wijdt voor de dokter en ja hoor… genitale wratten. Ik kreeg gelijk wartec voorgeschreven en de volgende dag begon ik met aanstippen. Ik deed het niet met mijn vinger maar met een wattenstaafje. Zo kon ik goed de wrat aanstippen inplaats van de huid eromheen. 3 dagen elke ochtend en avond. De pijn viel reuze mee. Je voelt het wel maar al die horrorverhalen moet je niet geloven haha. Na die 3 dagen 4 dagen rust dus niet meer aanstippen. Bij de 2e ‘rustdag’ merkte ik al dat er al een paar weg waren! En 2 dagen later was zeker 95 procent weg.
  – Vrouw, 20 jaar

 7. Anoniem

  Ik las dat veel mensen last hadden van het medicijn. Pijn, zweren, amper kunnen zitten enz.Ik heb totaal geen last en de wratjes zijn al bijna weg. Laat je niet gek maken, succes!
  – Vrouw, 22 jaar

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.