Aldara

147,00

Aldara kopen kan online bij onze apotheek. Dit middel tegen wratten bevat 5% van de werkzame stof imiquimod en wordt gemaakt door Meda Pharmaceuticals. Deze crème wordt gebruikt voor de behandeling van genitale wratten die door een vorm van het HPV-virus worden veroorzaakt. Symptomen zijn bloemkoolachtige wratten en bultjes op de penis, schaamlippen, rond de anus of op de dijen.

U kunt Aldara bestellen door onze korte vragenlijst in te vullen. Geef uw symptomen van genitale wratten aan en wanneer onze artsen vinden dat u deze medicatie tegen wratten veilig kunt gebruiken wordt uw Aldara discreet en in blanco verpakking gedurende de volgende werkdag aangeboden.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor levering bij een UPS Access Point (ook gratis) bij u in de buurt.

DokterOnline

24/7

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Aldara is een geneesmiddel tegen genitale wratten. Deze worden veroorzaakt door een HPV-virus. De crème helpt om de aandoening effectief te bestrijden. Meda Pharmaceuticals is de producent. Het ingrediënt imiquimod werd in 1997 goedgekeurd voor medische doeleinden.

Voordelen van Aldara:

Eenvoudig aan te brengen
Kan tot wel 16 weken lang gebruikt worden
Ideaal bij hardnekkige wratten

Vaak heb je bij genitale wratten in eerste instantie geen symptomen. Soms komen de wratjes pas een tijd na de besmetting tot uiting. Aangezien je de wratjes via huidcontact kunt overdragen, is het belangrijk dat je de juiste maatregelen neemt als ze zichtbaar zijn.

Actieve bestanddelen

Imiquimod is het werkzame bestanddeel in Aldara en stimuleert het immuunsysteem. Deze stof hecht zich aan de huidcellen vast en zorgt ervoor dat ze het eiwit cytokine afgeven. Dit eiwit helpt het virus te bestrijden: het zorgt ervoor dat de viruscellen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen en daardoor afsterven.

Aldara geneest de aandoening niet, aangezien er nog geen genezing bestaat. Wel verhelpt het de zichtbare symptomen van het virus.

Lees ook: Aldara bijsluiter

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Aldara” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

azitromycine tabletten antibioticumcondyline