Imigran neusspray

 62,00

Imigran is een neusspray die sumatriptan bevat en gemaakt wordt door GlaxoSmithKline. Het kan gebruikt worden tegen migraine en de bijbehorende symptomen. Eén dosering (of spray) Imigran bevat 20 mg sumatriptan. Innemen als de migraine-pijn begint. Niet meer dan tweemaal per 24 uur innemen.

Let op: Wil je Imigran neusspray kopen zonder recept? Imigran is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Beschrijving

Over Imigran neusspray

Imigran neusspray kan worden gebruikt voor de behandeling van migraine en wordt gemaakt door GlaxoSmithKline. Het dient in een neusgat te worden ingespoten wanneer de migrainesymptomen beginnen. Dit geneesmiddel dient ter verlichting van de pijn en de andere symptomen van migraine, zoals misselijkheid en overgevoeligheid voor geluid en licht.

 • Effectief bij migraine
 • Neusspray
 • Merkgeneesmiddel (GSK)

Oorzaken migraine

Hoewel migraine vaak voorkomt is niet duidelijk waarom sommige personen er wel gevoelig voor zijn en anderen niet. Wel is duidelijk dat genen een factor zijn: komt migraine voor in de familie, dan is het risico op migraineklachten groter.

Vaak treedt migraine op na blootstelling aan bepaalde prikkels. De prikkels kunnen per patiënt sterk verschillen. Voor sommige mensen zijn het bepaalde voedingsmiddelen, voor anderen een verandering in ritme of schema, te weinig of te veel slaap of de consumptie van alcohol of cafeïne.

Symptomen migraine

Het meest kenmerkende symptoom van migraine is de zware, bonzende hoofdpijn die zich doorgaans aan één kant van het hoofd bevindt. Bij sommige patiënten treedt er vlak voor de migraine een aura op. Een aura bestaat vaak uit visusstoornissen (zoals het zien (zigzag-)streepjes, flikkeringen of verminderd zicht).

Behandeling migraine

Migraines worden vaak behandeld met vrij verkrijgbare pijnstillers. Deze werken niet voor iedereen. Vaak zijn lichtere pijnstillers onvoldoende effectief. In dat geval kan er gekeken worden naar triptanen of op tryptamine-gebaseerde geneesmiddelen. Sumatriptan, het werkzame bestanddeel in Imigran neusspray, behoort tot dit soort medicijnen.

Migraines treden op als resultaat van een verwijding van de bloedvaten rond de hersenen. De triptanen zorgen voor vernauwing van de bloedvaten door het stimuleren van de serotoninereceptoren in de hersenen. Hierdoor nemen de migrainesymptomen, zoals pijn, af.

Je kunt migrainemedicatie bij een online apotheek bestellen als je het medicijn eerder via je eigen huisarts hebt verkregen. Als je voor het eerst migraine symptomen hebt, raden wij je aan eerst langs je eigen huisarts te gaan.

Imigran neusspray is ook online verkrijgbaar. Je dient daarvoor een medische vragenlijst (3 min.) in te vullen die door een geregistreerde arts wordt beoordeeld. Bij goedkeuring ontvang je je medicatie gemiddeld binnen een dag in huis.

Imigran neusspray bijsluiter >

Imigran neusspray kopen

Je kunt migrainemedicatie bij een online apotheek bestellen als je het medicijn eerder via je eigen huisarts hebt verkregen. Als je voor het eerst migraine symptomen hebt, raden wij je aan eerst langs je eigen huisarts te gaan.

Je kunt Imigran neusspray online makkelijk en snel bestellen. Bestellingen worden door een geregistreerde arts gecontroleerd en na goedkeuring doorgaans binnen een dag geleverd.

2 ervaringen voor Imigran neusspray

 1. Anoniem

  Topmiddel dat snel en effectief werkt. Op momenten dat een pil niet in te nemen is door misselijkheid en ik snel van de migraine af wil zijn is dit middel een uitkomst. Mede door dit middel kan ik gewoon meedraaien in de maatschappij.
  – Vrouw, 50

 2. Anoniem

  Sinds ik dit middel mag innemen gaat mijn migraine echt weg. Het duurt bij mij meestal een klein uurtje voor het werk, maar daarna kan ik echt weer functioneren. In het begin voel ik me meestal sloom en wat vertraagd. Ik stap daarom dus ook niet meteen de auto in. Later is deze bijwerking weg en heb ik nergens last van!

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.