Istin

 42,00

Categorie: Tag:

Istin kopen is een goede manier om je angina symptomen aan te pakken. Angina pectoris kan namelijk pijn in borst, kransslagader en pijn in het hart veroorzaken en u ook extra vermoeien.

Deze medicatie wordt geproduceerd door Pfizer en is een angina medicijn wat bekend staat als een calciumantagonist, waardoor de aderen rondom je hart zich kunnen ontspannen en zo een verbeterde bloedtoevoer naar je hart faciliteren.

Let op: Wil je Istin kopen zonder recept? Istin is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Istin is een angina behandeling die door farmaceutische gigant Pfizer geproduceerd wordt. U dient eenmaal per dag een tablet in te nemen om de bloedtoevoer naar uw hart te stimuleren en zo pijn in borst, kransslagader en pijn in hart te verminderen. Deze behandeling van angina pectoris valt onder de calcium blockers, oftewel calciumantagonisten.

Online Istin kopen is mogelijk wanneer u dit middel eerder door de huisarts voorgeschreven heeft gekregen en heeft gebruikt.

Angina pectoris is hart-en vaatziekte die symptomen zoals een zwaar gevoel op de borst, pijn in borst, hart, een beklemmende gevoel en kortademigheid kunnen veroorzaken. U kunt ook pijn in linkerarm, pijn in linkerborst, nek en linkerkaak hebben bij deze aandoening. Er zijn twee soorten angina, namelijk stabiele angina pectoris en instabiele angina pectoris. Er is sprake van stabiele angina wanneer er pijnklachten zijn er er sprake is van een angina aanval na lichamelijke inspanning of stress. Instabiele angina is minder voorspelbaar en heeft niet altijd een duidelijke oorzaak.

Deze hart- en bloedvaten aandoening komt het meest voor bij 55 plussers en gepensioneerden aangezien de bloedvaten over de jaren door leefstijlkeuzes zoals roken, ongezond eten en te weinig sporten kunnen verharden en ook verstopte aderen zijn een mogelijk symptoom van angina pectoris wat door lifestyle kan worden veroorzaakt. Hierdoor is er sprake van verminderde bloedtoevoer naar het hart en heeft uw hart minder zuurstof ter beschikking. Uw hart zal dus extra moeten werken om voldoende zuurstof te krijgen en het overwerken van het hart kan helaas leiden tot hartaanvallen en beroertes.

Diabetes (suikerziekte) of een hoge bloeddruk kunnen het risico op angina pectoris vergroten en daarnaast is een genetische aanleg voor hartziekten ook een bijdragende factor en mogelijke oorzaak van angina. Een gezond dieet, regelmatige beweging en stoppen met roken kunnen als preventieve maatregelen tegen angina worden ingezet.

Het behandelen van angina wordt afgestemd op de ernst van de aandoening. Indien u instabiele angina heeft kan het zijn dat uw arts u naast angina medicatie ook een operatie zal aanbevelen. Wanneer een angina aanval aanhoudt terwijl er voldoende rust wordt genomen is het van belang om direct medische hulp in te schakelen. Bij gevallen van stabiele angina zal uw huisarts u een angina behandeling in de vorm van medicijnen voorschrijven.

Het actieve ingredient in Istin is een substantie die amlodipine heet. Deze werkzame stof valt onder de calciumantagonisten en reduceert het calciumgehalte wat binnen de aderen aan de spierwanden van de aderen blijft hangen. Zo kan de spierwand zich ontspannen en verwijden, om zo meer bloed naar het hart te laten stromen. Hierdoor hoeft het hart niet zo hard te pompen om toch voldoende zuurstof tot zijn beschikking te hebben. Het beklemmende gevoel op de borst, pijn in linkerborst en linkerkaak zal afnemen, samen met andere angina symptomen zoals kortademigheid.

Lees ook: Istin bijsluiter

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Istin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.