Orlistat

 107,19

Categorie: Tag:

Orlistat is een vermageringsmiddel dat op recept verkrijgbaar is voor mensen met een BMI hoger dan 30. Dit product is de generieke versie van Xenical.

Elke bestelling die op Treated.com geplaatst wordt, wordt gecontroleerd door een gekwalificeerd arts en verscheept vanuit een betrouwbare Britse apotheek of een van onze EU partnerapotheken. Bestellingen komen doorgaans de volgende dag al aan.

Let op: Wil je Orlistat kopen zonder recept? Orlistat is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Orlistat is een geneesmiddel dat als hulpmiddel bij het vermageren kan worden ingezet. Dit product is de generieke versie van Xenical, gemaakt door Roche Pharmaceuticals. Dit medicijn wordt doorgaans alleen gebruikt ter bestrijding bij obesitas en naast een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging. Wanneer dit middel bij de maaltijd wordt ingenomenheeft het een invloed op hoe vetten uit de voeding door het lichaam worden opgenomen.

  1. Driemaal daags 1 tablet
  2. Bij de maaltijd innemen
  3. Effectief generiek medicijn

Obesitas en Orlistat

Dit product wordt gebruikt door mensen met een body mass index, of BMI, van hoger dan 30. Een BMI van 30 of hoger duidt namelijk op obesitas. Het is zeer belangrijk om hulp in te schakelen als u aan obesitas lijdt en het moeilijk vindt om in uw eentje gewicht te verliezen. De arts kan op een aantal manieren hulp bieden. Vaak zullen zij u doorverwijzen naar een dietist of een personal trainer en soms kunnen zij het gebruik van Orlistat voorschrijven.

Dit geneesmiddel werkt op een vrij eenvoudige manier, aangezien het de enzymen in de maag en darmen die de vet afbraak en opname reguleren blokkeert. Deze enzymen, lipasen genaamd, helpen ons normaal gesproken vet op te slaan in de vorm van energie. Aangezien Orlistat dit proces tegengaat neemt het middel minder vetten op uit de voeding. Deze vetten worden vervolgens via de ontlasting afgestoten.

Lees ook: orlistat bijsluiter

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

1 ervaring voor Orlistat

  1. Anoniem

    Gebruik nu net 5 dagen orlistat en ik moet zeggen dat ik er eigelijk best tevreden over ben je leest overal dat mensen veel last hebben van diarree wat je niet voelt opkomen maar dit is zijn de vetten die de pillen uit je ten haalt en daar kun je een maansverandering voor in doen de medicijnen doen egt hun werk en ik ben tot nu toe 2 kilo afgevallen met gewoon normaal te eten door orlistat is een afvallen zonder honger gewoon een feit je miet alleen de snackjes en snoep laten liggen en dan werk het prima

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.