Orlistat

 107,19

Categorie: Tag:

Orlistat is een vermageringsmiddel dat op recept verkrijgbaar is voor mensen met een BMI hoger dan 30. Dit product is de generieke versie van Xenical.

Elke bestelling die op Treated.com geplaatst wordt, wordt gecontroleerd door een gekwalificeerd arts en verscheept vanuit een betrouwbare Britse apotheek of een van onze EU partnerapotheken. Bestellingen komen doorgaans de volgende dag al aan.

Let op: Wil je Orlistat kopen zonder recept? Orlistat is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Beschrijving

Wat is Orlistat?

Orlistat remt de effecten van de enzymen die het vet in de maag en darmen verteren. ongeveer 30% van de vetten uit de maaltijd worden niet verteerd en verlaten de darm weer door stoelgang. Hierdoor kan het lichaam minder ‘brandstof’ gebruiken, wat uiteindelijk leidt tot gewichtsverlies. Terwijl u deze remedie gebruikt, moet u ook een dieet volgen en sporten. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die Orlistat gebruiken tot 50% meer verliezen dan mensen die alleen een dieet volgen.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

Orlistat wordt gebruikt om overgewicht en obesitas te behandelen. Dit medicijn is verkrijgbaar in twee doses. De 60mg-capsules kunnen zonder recept worden besteld. De capsules van 120 mg vereisen daarentegen een recept en zijn alleen voorgeschreven voor de behandeling van obesitas (mensen met een BMI van meer dan 28 punten).

Hoe Orlistat te gebruiken

Orlistat-capsules moeten heel worden doorgeslikt met een beetje vloeistof. Neem capsules vlak voor, tijdens of tot een uur na een maaltijd. Dit afslankproduct werkt alleen als er vet in het dieet zit. Als u een maaltijd overslaat of het voedsel geen vet bevat, hoeft u dit medicijn niet in te nemen. Probeer vetrijke maaltijden te vermijden. Als u te veel vet consumeert, kunt u darmproblemen krijgen, zoals buikpijn of diarree.

dosering

Tenzij de arts iets anders aanbeveelt, wordt Orlistat als volgt gedoseerd:

Volwassenen vanaf 18 jaar: neem één capsule driemaal daags, tijdens of een uur na een maaltijd, met een beetje vloeistof.
Lees de bijsluiter zorgvuldig voordat u deze inneemt. Dit product voor gewichtsverlies mag niet door kinderen worden ingenomen zonder medisch advies.

bijwerkingen

Dit medicijn kan bijwerkingen veroorzaken zoals:

Darmproblemen (buikpijn, winderigheid, vettige stoelgang of diarree)
hoofdpijn
Lage bloedsuikerspiegel
Griep of verkoudheid
De bijwerkingen zijn slechts tijdelijk. U voorkomt darmproblemen door minder vet te eten. Opmerking: aanhoudende waterige diarree kan de effectiviteit van de pil beïnvloeden. Gebruik indien nodig een ander anticonceptiemiddel. Lees de bijsluiter voor meer informatie.

Wanneer mag u dit medicijn niet gebruiken?

Orlistat is niet voor iedereen het juiste afslankproduct. Gebruik dit medicijn niet als u:

Overgevoelig voor orlistat of voor één van de ingrediënten
Leverproblemen heeft.
Olristat kan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen, zoals met het immunosuppressivum cyclosporine en medicijnen voor de behandeling van schildklierveranderingen. Geef bij het bestellen aan welke medicijnen u gebruikt, zodat de arts hier rekening mee kan houden. U vindt een compleet overzicht van de contra-indicaties, interacties en andere waarschuwingen in de bijsluiter.
Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol
Gebruik dit afslankproduct alleen als u zwanger bent of borstvoeding geeft op medisch advies. Orlistat heeft geen effect op de responsiviteit. U kunt normaal deelnemen aan het wegverkeer. In principe kun je alles eten en drinken terwijl je dit medicijn gebruikt. Houd er echter rekening mee dat alcohol en calorierijke voedingsmiddelen niet goed passen bij een uitgebalanceerd dieet.

1 ervaring voor Orlistat

  1. Anoniem

    Gebruik nu net 5 dagen orlistat en ik moet zeggen dat ik er eigelijk best tevreden over ben je leest overal dat mensen veel last hebben van diarree wat je niet voelt opkomen maar dit is zijn de vetten die de pillen uit je ten haalt en daar kun je een maansverandering voor in doen de medicijnen doen egt hun werk en ik ben tot nu toe 2 kilo afgevallen met gewoon normaal te eten door orlistat is een afvallen zonder honger gewoon een feit je miet alleen de snackjes en snoep laten liggen en dan werk het prima

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.