Mysimba

 256,90

Mysimba kopen is een mogelijke oplossing voor gewichtsverlies. Deze afslankpil wordt door Consilient Health geproduceerd en is binnen de EU goedgekeurd voor gebruik.

Indien je BMI hoger is dan de gezonde norm van 25 is er sprake van overgewicht. Wanneer de Body Mass Index hoger dan 30 valt dit onder obesitas en een goede behandeling en gewichtsverlies is in dit geval belangrijk om ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen.

Let op: Wil je Mysimba kopen zonder recept? Mysimba is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Mysimba

Mysimba kopen is een mogelijke oplossing voor gewichtsverlies. Deze afslankpil wordt door Consilient Health geproduceerd en is binnen de EU goedgekeurd voor gebruik. Buiten Europa wordt het ook verkocht onder de naam Contrave.

Indien je Body Mass Index (BMI) hoger is dan de gezonde norm van 25 is er sprake van overgewicht. Als je BMI hoger is dan 30 valt dit onder obesitas. Een goede behandeling en gewichtsverlies is in dit geval belangrijk om ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen.

Heb je overgewicht en wil je Mysimba kopen om af te slanken? Dat kan via een van onze partners. Vul tijdens het bestelproces de medische vragenlijst in. Gekwalificeerde artsen controleren of je in aanmerking komt voor dit product. Als de arts het gebruik van Mysimba door jou veilig vindt, krijg je het product de volgende dag al geleverd.

Je kunt Mysimba gebruiken als aanvulling op een caloriearm dieet en verhoogde lichamelijke activiteit. Het is geschikt voor gewichtsbeheersing bij volwassen patiënten (ouder dan 18 jaar) met een aanvankelijke Body Mass Index (BMI) van
• 30 kg/m2 of meer (obesitas) of
• 27 kg/m2 tot 30 kg/m2 (overgewicht) in combinatie met een of meer met gewicht verband houdende comorbiditeiten (bijv. dislipidemie of gereguleerde hypertensie)

Behandeling met Mysimba dient na 16 weken te worden gestaakt als je niet ten minste 5% van je aanvankelijke lichaamsgewicht hebt verloren.

Lees voor meer informatie de bijsluiter.

Hoe werkt MySimba?

MySimba vermageringsdieetcapsules hebben een vrij specifieke afslankende voorbereiding, met een sterker effect dan populaire voedingssupplementen, die alleen maar helpen om extra kilo’s te verbranden.

De productformule bestaat uit twee werkzame stoffen: bupropion en naltrexon. Ze zijn al gebruikt voor de behandeling van andere ziekten zoals depressie en verslaving aan nicotine, opioïden en alcohol.

In dit product is het een samenstelling van deze twee verbindingen die is ontworpen om overtollige kilo’s te bestrijden. Gebruik het alleen als je BMI gelijk is aan of hoger dan 30.

Deze combinatie van actieve ingrediënten vullen elkaar aan en geven een verhoogd effect zoals vermindering van overmatige eetlust waardoor het opgeslagen vetweefsel wordt verbrand.

Obesitas is een probleem dat in je hoofd begint en het resultaat is van verslaving aan eten. Het gaat veel verder dan de natuurlijke behoefte om het lichaam te voorzien van de middelen die nodig zijn om te functioneren. Het manifesteert zich hier als een verlangen om negatieve gevoelens te verlichten en positieve emoties op te wekken.

Daarom is een verslaving aan voedsel in veel opzichten te vergelijken met andere verslavingen.

MySimba beïnvloedt het beloningssysteem in de hersenen, die verantwoordelijk is voor een gevoel van plezier. Daarom zijn naltrexon en bupropion van invloed op de centra van honger en verzadiging.

Ze remmen het hunkeren naar, maar dragen ook bij aan een intensievere productie van endorfines, de zogenaamde gelukshormonen. Ze beïnvloeden de stemming en het gevoel van eigenwaarde, en dit is van groot belang voor mensen met een groot karkas.

Bupropion heeft een dubbele werking, waardoor de productie van dopamine toeneemt, de activiteiten van het lichaam worden gestimuleerd en er meer calorieën worden verbrand. Om deze reden is de stofwisseling verbeterd.

MySimba – meningen van consumenten

Recent onderzoek bevestigt de effectiviteit van dit product. Na 16 weken behandeling heeft bij de overgrote meerderheid van de patiënten een afname van de vetmassa tot 10% plaatsgevonden.

Deskundigen wijzen erop dat het gebruik MySimba moet gebeuren in combinatie met een goed uitgebalanceerd dieet en veel lichamelijke beweging.

De ervaringen met MySimba zijn wisselend. Sommigen zijn enthousiast over de eetlustremmende werking die het makkelijker maakt om af te slanken. Anderen vinden het effect van de behandeling tegenvallen of geven aan last te hebben van bijwerkingen van het medicijn.

De effectiviteit van dit geneesmiddel en de assimilabiliteit ervan zijn afhankelijk van individuele omstandigheden. Het is echter vermeldenswaardig dat dit geen product voor iedereen is. Je mag het zeker niet innemen als je lijdt aan hypertensie, nierfalen, angina pectoris, diabetes, depressie, epilepsie en lever– en post-infarctische aandoeningen.

Bijwerkingen MySimba

De gevaarlijkste bijwerkingen van MySimba zijn epilepsieaanvallen. Angst, slapeloosheid en psychomotorische stimulatie zijn ook zeer ernstig. Je kunt ook last krijgen van buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid, gewrichts- en spierpijn en spijsverteringsproblemen tijdens het gebruik van de medicatie.

MySimba is alleen op recept verkrijgbaar. MySimba Therapy is altijd onderworpen aan toezicht, en de voorwaarde voor de voortzetting en stopzetting ervan is gebonden aan strak gedefinieerde regels.

Mysimba bijsluiter

4 ervaringen voor Mysimba

 1. AFM

  Ik verlies zo’n 2,5 kilo per maand. Ik ben gestopt met stress-eten. Heb nu genoeg aan kleine porties.

 2. JJ

  Ik heb dit middel 3 maanden gebruikt en gebruik de maximale dosis (2 x 2 tabletten per dag). De eerste 6 weken waren zwaar. Voelde me misselijk en wankel. En ik ben iemand die voor zijn geestelijke gezondheid op Wellbutrin vertrouwt, maar ik had 17 kilo overgewicht. Ik klopte de eerste 10 kilo pond met een dieet en lichaamsbeweging, maar de menopauze of leeftijd (53) zorgden ervoor dat ik de laatste 7 gewoon niet kwijtraakte. In overleg met m’n huisarts besloten we Mysimba te proberen. Dit medicijn werkte voor mij! Ik beschouw voedsel nu als voeding, niet als amusement of afleiding als ik me verveel. Hoe dan ook, ik heb nog 3 kilo te gaan. Als je je gezondheid serieus neemt, maar na ee dieet en lichaamsbeweging niet van die laatste kilo’s afkomt, zou ik zeggen: probeer het.

 3. Anoniem

  Ik gebruik Mysimba sinds eind juli van dit jaar. Sindsdien ben ik 26 kg afgevallen. Ik had de eerste 4-6 weken slechte bijwerkingen, maar die zijn sindsdien verdwenen. Ik heb sinds begin augustus geen alcohol of fastfood meer aangeraakt en eet momenteel maar één maaltijd per dag. Dit medicijn heeft voor mij gewerkt en ik ben blij dat ik de vroege bijwerkingen heb doorgezet, want het was het echt waard.

 4. Anoniem

  Ik kocht Mysimba om af te vallen en was erg verwachtingsvol om het te proberen na het lezen van de recensies. Nadat ik het een week had ingenomen, begon ik hoofdpijn te krijgen en werd ik misselijk, ik bleef de medicatie innemen in de hoop dat de bijwerkingen zouden verdwijnen, maar na 3 weken waren ze zo erg dat ik het niet meer uithield. Ik ben een week later gestpt met de medicatie. Na twee weken begon ik me beter te voelen, dus begon ik weer met de medicatie, maar ik nam het ’s nachts in de hoop op betere resultaten. Ik werd om 3 uur’ s nachts wakker met vreselijke hoofdpijn, was misselijk en kon de volgende dag niet naar mijn werk. Ik verloor geen gewicht tijdens het gebruik van dit medicijn en verloor vooral tijd van mijn werk.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.