Alli tabletten

 97,65

Alli is een afslankpil die gemaakt wordt door GlaxoSmithKline (GSK). Deze pil moet gelijktijdig met een gezond dieet en een levensstijl met voldoende lichaamsbeweging gebruikt worden om effectief te kunnen werken.

De medicatie die je nodig hebt ontvangen is eenvoudig met onze gezondheidsservice. Zodra de apotheker uw medicatie heeft goedgekeurd kan uw bestelling verzonden worden.

Let op: Wil je Alli kopen zonder recept? Alli is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Beschrijving

Alli is een tablet dat gebruikt kan worden als onderdeel van een gezond programma om af te vallen. Dit geneesmiddel wordt gemaakt door GlaxoSmithKline en bevat het werkzame bestanddeel orlistat. Deze stof zorgt ervoor dat het lichaam minder vet uit de maaltijden kan opnemen. Deze pillen mogen alleen ingenomen worden als u daarnaast ook een gezond dieet volgt en voldoende lichaamsbeweging krijgt. Dit middel is daarnaast ook alleen geschikt voor mensen met een BMI van 28 of hoger.

Of je een gezond lichaamsgewicht hebt, kan worden vastgesteld met behulp van je Body Mass Index (BMI). Jouw BMI bereken je als volgt:

Gewicht / lengte in het kwadraat

Voorbeeld

Els is 1.70 meter en weegt 77 kilo. Ze berekent haar BMI als volgt:

77 kg : (1.70 x 1.70=) 2,89 = 26,64

Het merendeel van mensen valt in één van de volgende categorieën:

  • gezond gewicht (BMI van 18-25)
  • overgewicht (BMI van 25-30)
  • of ernstig overgewicht (BMI van 30 en hoger)

Obesitas

Ruim 13 procent van Nederlanders heeft ernstig overgewicht (obesitas). Mensen met (ernstig) overgewicht hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van ernstige gezondheidsaandoeningen waaronder hart- en vaataandoeningen, beroertes, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Daarnaast kan ernstig overgewicht ook als gevolg hebben dat men minder zelfvertrouwen heeft wat vervolgens psychologische problemen en depressie als gevolg kan hebben.

Iemand die te zwaar is kan een gezonder gewicht bereiken door een programma te volgen waarbij men zich aan een gezond dieet houdt en voldoende lichaamsbeweging heeft. Het is belangrijk om niet te snel te veel af te vallen, dit kan namelijk negatieve gevolgen hebben en zeer ongezond zijn.

Voedingsplan

Je huisarts kan je helpen een gezond voedingsplan samen te stellen en zo op een gezonde manier af te vallen. Soms werken maatregelen zoals een gezonder dieet en voldoende lichaamsbeweging minder goed, en kan het overgewicht gevaarlijk zijn. Een geneesmiddel kan afvallen bevorderen.

Dit geneesmiddel is alleen geschikt voor personen die dit middel nog niet eerder gebruikt hebben en die een BMI van 28 of hoger hebben. Als je dit middel al hebt gebruikt en je BMI dus iets is gedaald kan dit middel ook worden voorgeschreven.

Alli mag maximaal 6 maanden lang worden ingenomen. Een arts kan ervoor kiezen om na 12 weken je vooruitgang te controleren, voordat zij opnieuw een recept voor je uitschrijven.

Het actieve bestanddeel van Alli is orlistat. Deze stof zorgt ervoor dat er in de darmen minder vet uit de voeding wordt opgenomen. Orlistat zorgt ervoor dat men ongeveer 25% minder vet opneemt. Het vet wordt vervolgens via de ontlasting door het lichaam afgestoten. De producent van Alli stelt dat je voor elke 2 kg die je met behulp van beweging en een dieet afvallen met behulp van deze tabletten nog 1 kg extra kunnen afvallen.

Om Alli online te kunnen kopen, zul je eerst een vragenlijst moeten beantwoorden. Deze vragenlijst helpt de apotheker controleren of dit geneesmiddel voor je geschikt is. Elke bestelling wordt na goedkeuring van de apotheker verzonden zodat je het binnen 2-3 werkdagen al in huis hebt.

Lees ook: Alli tabletten bijsluiter

1 ervaring voor Alli tabletten

  1. Anoniem

    Zeer tevreden over de resultaten en het gebruiksgemak. In combinatie met het dieet en drie maal in de week sporten in 1 maand 7 kilo afgevallen. Wel regelmatig last van hoofdpijn die niet weggaat met paracetamol. Ook last van ontstoken tandvlees. Verder geen bijwerkingen gehad.

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.