Malarone

 97,69

Categorie: Tags: ,

Malarone is een antimalariamiddel dat zowel gebruikt kan worden om de ziekte te voorkomen als de behandeling van een actieve malaria-infectie. Dit geneesmiddel wordt gemaakt door GlaxoSmithKline, en is dankzij de aanwezigheid van twee actieve bestanddelen zeer goed in het bestrijden van de meer resistente vormen van de parasieten.

Let op: Wil je Malarone kopen zonder recept? Malarone is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Over Malarone

Malarone is een antimalariamiddel dat je kunt gebruiken om malaria te voorkomen maar ook om een actieve malaria-infectie te behandelen. GlaxoSmithKline is de producent. Dankzij de aanwezigheid van twee actieve bestanddelen (proguanil en atovaquon) bestrijdt dit medicijn de meer resistente vormen van de parasieten.

Effectief bij het bestrijden van resistente bacteriën
  Merk geneesmiddel
Dagelijks één tablet voor preventie

Hoe werkt het?

De actieve bestanddelen in Malarone voorkomen de voortplanting van de parasiet. Dat doen ze door de aanmaak van enzymen tegen te houden waarmee de parasiet zich voedt. Dit enzym heet dihydrofolaatreductase en stelt de parasiet in staat om het eigen DNA-materiaal te kopiëren en zich zo te vermenigvuldigen. Dit medicijn stopt de vermenigvuldiging, waardoor de parasiet vatbaar is voor een aanval van het lichamelijk immuunsysteem, wat vervolgens de parasiet en de symptomen kan opruimen.

Online Malarone kopen

PilPil.nl werkt samen met erkende apotheken. Via onze website kun je dus veilig online Malarone kopen. Je ontvangt altijd medicatie die wettelijk verkocht mag worden en bij de officiële producenten wordt ingekocht.

Een arts controleert je bestelling en beoordeelt of je dit middel kunt gebruiken. Als dat zo is, verstuurt de apotheek jouw medicatie en kun je die de volgende dag al in huis verwachten.

Malarone bijsluiter

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

6 ervaringen voor Malarone

 1. Anoniem

  Ik heb in het verleden vaak Malarone gebruikt en eigenlijk altijd zonder problemen afgezien van soms controleerbare diarree/gasvorming de eerste paar dagen van de kuur. De laatste 2 keer krijg ik echter richting het einde van de kuur (toen ik al weer thuis was) last van allergische reacties. De eerste keer bleef bij het bij 1 zwaar opgezwollen en daardoor pijnlijke hand. Dit verdween weer na anderhalve dag en heb er daarna ook niet veel acht meer opgeslagen omdat het door van alles en nog wat veroorzaakt zou kunnen worden. De laatste keer begon de ellende met twee opgezwollen handen, daarna kwam er jeukende uitslag over het hele lichaam bij en uiteindelijk een zwaar opgezwollen gezicht (lippen, jukbeenderen, etc.). In overleg met de huisarts ben ik toen verder gestopt met de kuur waarna alle klachten binnen 2 dagen geheel verdwenen waren. Onlangs heb ik met een arts van de GGD hierover gesproken en het leek hem sterk dat deze allergische reactie van de malarone moet zijn geweest omdat ik dan al vanaf de eerste pil last zou moeten hebben gehad. Opgezwollen handen zijn volgens hem ook niet logisch en dat ik waarschijnlijk ergens anders – niet gerelateerd aan Malarone – allergisch voor zou zijn. Als ik andere verhalen hier lees twijfel ik hier echter wel aan, in ieder geval vwb de jeuk en het opgezwollen gezicht. Voor mijn eigen gemoedrust adviseerde hij in de toekomst echter wel Lariam te gebruiken wat – als ik de verhalen mag geloven – veel grotere troep is dan Malarone dus voor mij worden het in ieder geval voorlopig geen reisjes naar malariagebied meer.
  Man, 35 jaar

 2. Anoniem

  Ik had vooraf vele horrorverhalen gelezen over de bijwerkingen van dit medicijn, en ik keek er erg tegenop om deze in te nemen tijdens onze reis in Kenia. Wij hebben echter totaal geen bijwerkingen gehad, echt niets van gemerkt. Wij namen het medicijn telkens ‘s avonds na het eten.
  Vrouw, 30 jaar

 3. Anoniem

  Veel negatieve berichten gelezen. Maar geen enkele bijwerking ondervonden.
  Man, 48 jaar

 4. Anoniem

  Voor onze reis naar Uganda hadden we als preventie tegen malaria weer Malarone meegenomen. Dit hadden we al een paar keer eerder voorgeschreven gekregen en tot nu toe nog nooit ergens last van gehad. Na een paar dagen gebruik kreeg ik echter hevige jeukaanvallen en rode vlekken/bultjes. In eerste instantie weet ik dit aan insecten beten. Totdat ik nog eens de bijsluiter las toen ik aan een volgend doosje moest beginnen. Ik ben toen, zonder overleg met de arts (dat gaat een beetje lastig als je geen bereik hebt) gestopt en na twee dagen werden de verschijnselen al een stuk minder. We zijn gisteren thuis gekomen en van de vlekken/bultjes is weinig meer te zien. Uiteraard heb ik wel de andere voorzorgsmaatregelen in acht genomen en zal ik in de gaten houden of ik verschijnselen krijg die op malaria zouden kunnen duiden.
  Vrouw, 62 jaar

 5. Anoniem

  Preventieve medicatie tegen Malaria in Papua Nieuw Guinea. Ik heb slechts enkele onrustige nachten gehad, die alleen voorkwamen als ik het medicijn te lang na mijn maaltijd had ingenomen. Brandend maagzuur uitte zich ook in rugpijn en drukkende pijn op de borst en een lichte benauwdheid. Al met al waren die slechte nachten best vervelend als je gewoon je werk wil doen overdag. Zoals je in andere verhalen leest kan ook Malarone sterke bijwerkingen hebben (maar in mindere mate dan Lariam). Verder weet je niet of het werkt als je geen malaria krijgt, want je kan ook gewoon niet besmet zijn (die kans is zeker in ZO Azië wat kleiner). Laat je goed voorlichten, zéker of preventie écht nodig is. Tip op basis van mijn ervaring: neem de medicijnen in samen met eten, of direct er na.
  Man, 30 jaar

 6. Anoniem

  Ik was op rondreis door diverse landen in Afrika met 3 andere mensen van 28 t/m 59 jaar. Wij hebben allemaal 2 weken lang Malarone (GSK) geslikt ter voorkoming van Malaria. We slikten de medicatie elke ochtend tijdens een stevig ontbijt met oa eieren. Niemand van ons had bijwerkingen, daarnaast zijn we allemaal meerdere keren geprikt door muggen en tot op heden heeft niemand Malaria. Wij zijn erg tevreden over Malarone (GSK), mochten weer naar een Malariagebied reizen dan zouden we (als het mogelijk is) weer Malarone van GlaxoSmithKline BV (GSK) nemen.
  Vrouw, 29 jaar

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.