Finasteride (tegen kaalheid)

 51,95

Categorie: Tag:

Finasteride kopen tegen kaalheid is mogelijk bij Treated.com com. Wel is het belangrijk om Finasteride 1mg tegen ongewenst haarverlies in te nemen en niet de hogere dosering te gebruiken. Kaal worden kan een effect op het zelfvertrouwen van mannen hebben en daarom is er veel vraag naar de behandeling van kaalheid door middel van medicijnen als Finasteride en andere medicatie.

Gelukkig kun je nu online Finasteride bestellen om een terugtrekkende haarlijn te voorkomen. Vul tijdens het bestellen onze korte medische vragenlijst in, Onze artsen zullen deze controleren en wanneer zij dit veilig achten wordt de medicatie voor je klaargemaakt in onze apotheek. Levering vindt de volgende werkdag al plaats!

Let op: Aangezien dit een generieke variant op Propecia is kan het merk wat je ontvangt anders zijn dan het merk wat op de website wordt geïllustreerd.

Let op: Wil je Finasteride kopen zonder recept? Finasteride is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Finasteride 1mg is een medicijn dat wordt gebruikt om kaalheid te behandelen en ongewenst haarverlies tegen te gaan. Dit is een generieke versie van Propecia, wat wordt geproduceerd door Merck, Sharp & Dohme. Finasteride bevat dezelfde werkzame stof als  als Propecia en werkt dan ook hetzelfde, namelijk door het omzetten van testosteron in dihydrotestosteron te voorkomen. U kunt 1mg Finasteride kopen op recept en dit kan via uw huisarts, maar ook via geregistreerde apotheken zoals Treated.com. Helaas is Finasteride bij de drogisterij niet te verkrijgen.

Ongewenst haarverlies komt voor bij veel mannen. Ongeveer een derde van de Nederlandse mannen krijgt te maken met symptomen van haarverlies (androgenetische alopecia) voor het 30ste levensjaar en de helft van alle mannen zal hiermee te maken krijgen voordat ze 40 worden.

Naast androgenetische alopecia zijn er ook andere soorten haarverlies die vaak door gezondheidsproblemen, een specifieke medische aandoening of bepaalde medische behandelingen worden veroorzaakt. Voor deze varianten dient u met uw huisarts te overleggen over een oplossing of vaststellen van de oorzaak.

Finasteride 1mg wordt specifiek tegen kaal worden gebruikt. Deze vorm van haarverlies vindt in bepaalde patronen plaats en is vaak makkelijk te identificeren. In veel gevallen begint het haarverlies op de bovenkant van het hoofd; dit heeft vertex haarverlies. In andere gevallen kan een terugtrekkende haargrens aan de voorkant van het hoofd worden waargenomen.

Haarverlies kan op verschillende leeftijden beginnen. Sommige mannen hebben het rond de 20 jaar oud en andere mannen realiseren zich pas rond hun 30ste dat er kaalheid optreedt. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voordat iemand helemaal kaal wordt. Sommige mannen zullen geleidelijk over de jaren haar verliezen terwijl het bij andere mannen minder lang duurt om kaal te worden.

Genetische aanleg voor kaalheid is de meest prominente factor. Indien uw vader of grootvader last had van haarverlies is er dus een kans dat dit ook bij u zal plaatsvinden.

Momenteel is er helaas geen volledige geneeswijze tegen haarverlies maar er zijn wel behandelingen te vinden die kaalheid tegengaan.

Finasteride is zo’n behandeling en kan het haarverlies proces vertragen. Soms kan het ook het hergroeien van haar bevorderen. Dit is de generieke versie van Propecia en is werkzaam doordat het de hormonale omzetting van testosteron in dihydrotestosteron voorkomt. U dient de Finasteride tabletten eenmaal per dag in te nemen en het duurt normaal gesproken 3-6 maanden voordat u het volledige resultaat ziet.

Naast Finasteride is er ook een andere generieke variant op Propecia en deze heet Aindeem. Dit middel is in het Verenigd Koninkrijk te verkrijgen en werkt hetzelfde als Finasteride 1mg.

De hogere dosering van Finasteride  wordt gebruikt als behandeling voor een goedaardige vergrote prostaat (BPH). Het is belangrijk om te weten dat u de hogere dosering niet tegen ongewenst haarverlies dient te gebruiken; de 1mg dosering is beter geschikt.

Let op: Finasteride zorgt er tijdelijk voor dat het haarverliesproces wordt stopgezet. Het haarverlies wordt dus niet teruggedraait. Mannen met haarverlies zullen dus wederom kaal worden wanneer ze gebruik van Finasteride stopzetten. Indien er haargroei of haarbehoud heeft plaatsgevonden tijdens het gebruik van dit product zullen deze effecten na ongeveer 9-12 maanden na stopzetten van gebruik waarschijnlijk teniet worden gedaan

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Finasteride (tegen kaalheid)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.