Suprax

 68,95

Suprax is een merkgeneesmiddel gemaakt door Sanofi dat cefixime bevat en kan worden gebruikt bij de behandeling van urineweg- en andere bacteriële infecties. Deze medicatie wordt gebruikt wanneer de eerstelijnsbehandeling voor blaasontsteking (MacroBID en Trimethoprim) niet door jou mogen worden gebruikt.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om betrouwbare medicatie online te kunnen bestellen. Onze artsen staan klaar om je vandaag nog verder te helpen.

Let op: Wil je Suprax kopen zonder recept? Suprax is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Suprax is een antibioticum dat wordt gemaakt door Sanofi Aventis en wordt gebruikt bij urineweginfecties wanneer de eerstelijnsbehandeling niet geschikt voor u is. Indien u niet eerder met eigen huisarts heeft overlegd over het gebruik van een eerstelijnsbehandeling (Trimethoprim enMacroBID) dient u geen Suprax te bestellen en kunt u het beste informatie over andere behandelingen opvragen.

  1. Veel gebruikt geneesmiddel
  2. Te gebruiken bij eenvoudige ontsteking
  3. Populair merkgeneesmiddel

Bacteriële infecties worden doorgaans behandeld met antibiotica. Cefixime is de werkzame stof in Suprax. Het doodt de infectie doordat het de bacteriën die voor de ontsteking zijn aanvalt en hun celwanden vernietigd. Zodra er gaatjes in de celwanden komen zijn de bacteriën vatbaar voor een aanval van het immuunsysteem.

Actieve bestanddelen

Suprax bevat het antibiotisch middel genaamd cefixime. Dit is een breedspectrum antibioticum dat tot de cefalosporines en dus de bètalactamantibiotica behoort. Dit kan gebruikt worden bij een groot aantal infecties waarond ongecompliceerde blaasontstekingen. De belangrijkste functie van dit antibioticum is ervoor te zorgen dat de bacteriën hun celwanden niet gezond en intact kunnen houden.

Bacteriën vereisen de aanmaak van bepaalde eiwitten om hun celwanden intact te kunnen houden. Cefixime remt de aanmaak van deze eiwitten, ook wel celwandcomponenten. Hierdoor raken de celwanden beschadigt waardoor de bacteriën afsterven. Dit antibioticum, en andere cefalosporines, remmen dus niet alleen de groei maar doden de bacteriën zelfs. Vervolgens kan het immuunsysteem de dode bacteriën en de symptomen van de infectie opruimen en zal er snel een verbetering optreden.

Suprax wordt alleen ter behandeling van een blaasontsteking uitgeschreven wanneer u de eerstelijnsbehandelingen niet kunt gebruiken. Indien u deze medicatie niet eerder heeft gebruikt dien u alleen Suprax te bestellen wanneer u arts dit heeft aangeraden omdat de eerstelijnsproducten niet geschikt voor u zijn.

Lees ook: Suprax bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Suprax” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.