Flagyl

66,95

Flagyl is een geneesmiddel dat bacteriën en ééncellige diertjes (protozoën) bestrijdt. Het bevat metronidazol als werkzame stof.

Dit middel wordt gebruikt bij de behandeling van:
–    infecties van de urinebuis of van het slijmvlies van de vagina, de zogenaamde “witte vloed” bij vrouwen (Trichomonas, Gardnerella vaginalis).
–    darm- en leverinfecties veroorzaakt door een bepaald ééncellig diertje, amoebe (amoebiasis).
–    darminfecties veroorzaakt door een bepaald ééncellig diertje, giardia (giardiasis).
–    ernstige infecties die worden veroorzaakt door micro-organismen die gevoelig zijn voor dit geneesmiddel.
–    een bepaalde vorm van ernstige tandvleesontsteking (angina van Plaut-Vincent).
–    en om bepaalde infecties te voorkomen die kunnen ontstaan bij en na een operatie.

Let op: Wil je Flagyl kopen zonder recept? Flagyl is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Flagyl is een geneesmiddel dat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. Doorgaans wordt het gebruikt voor de behandeling van bactieriële infecties, waaronder bacteriële vaginose, oorontstekingen en ontstoken doorligplekken. Het is een antibioticum en is werkzaam doordat het de groei van bacteriën tegengaat en het immuunsysteem ondersteunt in het bestrijden van de infectie.

Behandeling die geschikt is voor verschillende doeleinden

Bestrijdt snel de infectie

3 maal daags

 

Bacteriële vaginose kan optreden wanneer de natuurlijke zuurgraad in de vagina verstoord raakt. Dit kan als gevolg hebben dat één soort bacterie, die normaal gesproken in toom gehouden wordt door andere bacteriën, een te sterke aanwezigheid krijgt en zo een infectie veroorzaakt. De aandoening wordt vaak (maar lang niet altijd!) in verband gebracht met een sterk-ruikende of onaangenaam ruikende witte afscheiding.

Mensen die veel sex hebben kunnen een iets hoger risico op bacteriële vaginose lopen. De aandoening is echter niet een soa, aangezien het ook kan optreden door andere oorzaken, zoals het gebruik van een vaginal douche of zeep rond de vagina.

Oorontstekingen treden op wanneer de buis van Eustachius, die de neus met het oor verbindt, verstopt raakt en zo aan bacteriën de kans geeft om een infectie te veroorzaken. De meest voorkomende symptomen van een oorontsteking zijn pijn, gehoorverlies en misselijkheid. De aandoening komt veel vaker voor bij kinderen dan bij volwassenen. Dit sluit echter niet uit dat het ook bij volwassenen voorkomt.

Ontstoken zweren kunnen het gevolg zijn van een slechte bloedsomloop in een bepaald gebied, wat de bacteriële infectie alleen maar zal verergeren. De doorligplekken zijn vaak rode, pijnlijke kraters in de huid, waarbij pus aanwezig is en vaak ook koorts.

Soms kan het verleidelijk lijken om te wachten tot de infectie vanzelf overgaat zonder naar de dokter te gaan, vooral als u het druk heeft of geen vrij wilt nemen van werk. Maar de juiste behandeling vinden zal een groot verschil maken en zal u helpen sneller te genezen. Hier bij Treated.com bieden wij onze klanten een eenvoudig te gebruiken service waarmeer u snel toegang kutn krijgen tot de vereiste medicatie.

Ontdek of Flagyl voor u geschikt is door de medische vragenlijst te beantwoorden. Onze arts controleert de antwoorden om zo te kunnen bevestigen dat de medicatie veilig voor u is.

Actieve bestanddelen

Metronidazol is het actieve bestanddeel van Flagyl. Deze stof is een populaire keuze voor de bestrijding van verschillende soorte bacteriële infectie. Het is in het lichaam werkzaam doordat het de groei van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de symptomen tegenhoudt. Om te kunnen voortleven vereisen bacteriën de aanmaak van bepaalde stofjes die hun celstructuur intact kan helpen houden en voor de vermenigvuldiging. Zonder deze stoffen (vaak enzymen of eiwitten) kunnen de bacteriën niet overleven.

 

Dit geneesmiddel is daarom op deze manier werkzaam. Het remt de aanmaak van deze stoffen. So remt metronidazol de verspreiding van de infectie en is het immuunsysteem vrij om de overblijfselen van de infectie op te ruimen.

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Flagyl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

clindamycine 150mgmetronidazol tabletten 400mg