Azyter

48,00

Azyter kopen is mogelijk om oogontsteking of ooginfecties te behandelen. Conjunctivitis en andere ooginfecties worden gekenmerkt door ontstoken ogen, rode ogen, jeukende ogen, droge ogen en tranende ogen. Deze antibiotica oogdruppels ter behandeling van oogontsteking worden geproduceerd door farmaceutisch bedrijf Thea en bieden een snelle oplossing voor infecties aan de ogen.

Let op: Wil je Azyter kopen zonder recept? Azyter is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

Azyter kopen is een goede oplossing voor oogontstekingen en infecties aan het oog. Deze antibiotica oogdruppels worden door Thea geproduceerd en bevatten het actieve ingredient azitromycine dihydraat. U gebruikt deze oogdruppels twee keer per dag om conjuctivitis behandelen en het genezen van ooginfecties mogelijk te maken.

  1. Snel werkende, 3 dagen durende behandeling

  2. Vaak uitgeschreven antibiotica

  3. Behandelt zowel bacteriële ooginfecties en trachoma conjunctivitis

Conjunctivitis (een vorm van oogontsteking) wordt gekenmerkt door een ontstoken conjunctiva (dun laagje van cellen wat over het oogwit heen ligt). De oorzaak van oogontstekingen zoals conjunctivitis zijn onder andere infectie, allergie of algemeen irritatie (denk bijvoorbeeld aan het dragen van contactlenzen)  Toch is de meest voorkomende boosdoener bij ooginfecties bacterien of een virus wat vaak hetzelfde is als een verkoudheidsvirus of een virus in de luchtwegen.

Deze aandoening wordt vaak ‘soepoog’ genoemd en dat komt doordat het oogwit opeens veranderd in een rood oog, roze oog of een duidelijk ontstoken oog. Ook zullen de traanbuizen overactief worden om zo de ontsteking te proberen schoon te spoelen en kunt u dus tranende ogen of een snotterig oog (pus) hebben bij een oogontsteking. Het kan voelen alsof u zand in het oog heeft of u kunt brandende ogen hebben. Vooral ‘s ochtends en ‘s avonds kunt u meestal een laagje slijm aan de onderwimpers opmerken of u merkt dat er een gezwollen lymfeknoop dicht bij uw oor voelbaar is. Vaak zal het ene oog meer symptomen van oogontsteking vertonen dan het andere oog, totdat de infectie volledig overslaat op het minder aangedane oog.

Ooginfecties kunnen bij elke persoon voorkomen, al zijn sommige mensen vatbaarder voor ooginfecties. Vaak komen ooginfecties voor bij kinderen vanwege contact op school, ouderen vanwege een verzwakt immuunsysteem en ook mensen met diabetes (suikerziekte), blepharitis, mensen met een luchtweginfectie en mensen die corticosteroïden gebruiken snelle conjunctivitis krijgen. Het van belang om een goede hygiëne te hebben om ooginfecties te voorkomen. Was uw handen regelmatig en deel geen kussenslopen en handdoeken. Daarnaast is het belangrijk om geen make-up van anderen te gebruiken en ook hygiënisch met bijvoorbeeld contactlenzen en brillen om te gaan.

Lees ook: Azyter bijsluiter

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Azyter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.